Æresflisen ved Havndal Hallen

Havndal
Mandag 5. september 2022 kl. 13:30

Æresflisen ved Havndal Hallen
Martin Rasmussen (tv) og formand Rene Skaarup. Foto: Privat


Af Carina Kondrup

Æresflisen ved Havndal Hallen

Havndal Hallen og Havndal-Udbyneder Idrætsforening (HUI) udnævner hvert år den 1. september på hallens fødselsdag en person, der har ydet et stort stykke frivilligt arbejde for Havndal Hallen eller HUI.

Ved udnævnelsen afsætter personen sit fodaftryk i en betonflise ved Havndal Hallens flagstang.

Med udnævnelsen følger en gave med navneskilt og årstal og fra Sparekassen Kronjylland en check på kr. 2.000 samt en personlig gave. Checken skal personen dog overdrage til Havndal Hallen eller HUI til et af personen valgt formål.

Formanden for Havndal Hallen Rene Skaarup havde følgende skudsmål til modtageren for 2022 - Martin Rasmussen:

- Jeg vil på vegne af Havndal hallen og HUI byde jer alle sammen velkommen til Havndal hallens 43 års fødselsdag og dagen hvor vi også skal uddele æresflisen for 25 gang.

- For at finde årets modtager har det næsten været nødvendigt at gå i egnsarkivet og finde ud af hvornår denne person blev valgt ind i bestyrelsen for Havndal hallen.

- I 2011 blev modtageren valgt ind i bestyrelsen og i 2013 blev denne valgt som formand.

-Det startede med et historisk underskud i det første år, da vejen foran hallen skulle asfalteres, der var et lavt timetal på udlejning i hallen og økonomien var presset og Randers kommune stod på spring med forslag til løsninger, men dette klarede bestyrelsen selv med formanden i spidsen.

-Det første underskud blev det sidste og timetallet blev hævet og økonomien fornuftig da modtageren stoppede i bestyrelsen og som formand i 2021.

- Årets Æresflise 2022 ved Havndal hallen tildeles Martin Rasmussen


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.