Aarhus: Pige blev tilbudt bamser

Østjyllandidag
Mandag 15. juni 2020 kl. 14:00

Aarhus: Pige blev tilbudt bamser

.
Søndag kl. 10.26 fik Østjyllands Politi en henvendelse fra en far, hvis 7-årige datter var blevet kontaktet af en fremmed mand på en legeplads ved Nattergalevej i Aarhus V.

Ifølge datteren havde manden siddet i sin bil og sagt til hende, at han ville give hende bamser. Ifølge faren havde pigen blot afvist manden, der ikke havde taget fat i hende eller virkede truende over for hende.

Han havde blot talt til hende, og hun havde ikke virket utryg, da hun kom hjem.

Pigen beskrev manden som en ældre mand med hvidt hår og skæg.

Han skulle være kørende i en lille gul personbil. Politiet kørte efterfølgende rundt i området i forsøget på at finde bilen eller manden for at få en snak med ham om, hvad hans hensigt havde været.

Det lykkedes dog ikke at finde frem til ham. Beskrivelsen af hændelsen og af manden minder dog om to episoder, der blev omtalt i døgnrapporten den 29. maj, og Østjyllands Politi vil nu forsøge at afklare, om der kan have været tale om den samme mand, som politiet var i kontakt med i forbindelse med de tidligere episoder.© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.