Åbningen af BørneKultur Ugen på Værket

Randers
Torsdag 17. september 2020 kl. 09:00

Åbningen af BørneKultur Ugen på Værket
Kalalaya Fine Arts, danser klassisk indisk dans



Nu nærmere efterårsferien sig med hastige skridt og børnene holder velfortjent fri for skole, det betyder at BørneKultur Ugen er klar med masser af aktiviteter. Børn er selvfølgelig velkommen til at tage deres voksen med.
Gem pungen væk og kom og vær med til at åbne BørneKultur Ugen, der er total gratis adgang for alle på Værkets Foyerscene, Mariagervej 6, lørdag d. 10. oktober kl. 13.00. Kom og være med til at starte BørneKultur Ugen 2020.

Næstformand Karen Lagoni for Sundheds-, Idræts- & Kulturudvalget åbner den 23. BørneKultur Uge – talen tolkes så alle kan forstå, hvad der bliver sagt.

I Randers har vi Kalalaya Fine Arts, en forening for indisk klassisk dans (Barathanatyam). Kalalaya Fine Arts har sagt ja til at komme og det er i deres fantastiske og farverige dragter. Til åbningen vil danserne fra 12 til 16 år danse to slags danse, som handler om den Kristne Gud Jesus og den Hinduistiske Gud Krishna. Hver håndstilling og fodstilling har en fortælling. Det ser nemt ud, men det er det ikke. Hvis DU får lyst til at prøve fod- og hånddansestillinger, så vil der også blive mulighed for det fortæller Kalai Magal, der har 15 års erfaring både som danser og danseunderviser i den klassiske indisk danser.

Så hviler vi hænder og fødder og får gang i resten af kroppen med ”Æsken” der håndspiller svedigt musik, som får selv rotterne på loftet til at svinge ballerne.

”Æsken” spiller autentisk og uforfærdet musik med energi, nærvær, kant, nerve og ikke mindst er det sjovt! ”Æsken” turnerer overalt i Danmark og spiller på både store og små scener som fx Langelandsfestivalen, Copenhagen Jazz Festival, Aarhus Jazz Festival, Riverboat Jazz Festival og har opsat forestillinger I Musikhuset Aarhus og på Dokk1 i Aarhus. Nu kommer ”Æsken” til Randers og vi glæder os til de indtager scenen og får alle børn og voksne i bevægelse. Så det er frem med danseskoene til fællesdans.

Vi siger TAK til Katia Mytrynyuk, der har tegnet årets smukke plakat med temaet ”Drømmer om”.

BørneKultur Ugen glæder sig til at se alle børn og husk lige at tage de søde voksne med.




© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.