Åbne veje i Vorup

Fredag 8. februar 2019 kl. 08:03

Åbne veje i Vorup
Simon Ødegaard Simonsen, Vester Boulevard 17, 8920 Randers NV - folketingskandidat (V), Randers N, Østjyllands Storkreds.
LÆSERBREV Af Simon Ødegaard Simonsen, Vester Boulevard 17, 8920 Randers NV - folketingskandidat (V), Randers N, Østjyllands Storkreds.

Tit og ofte ser man tilfælde, hvor beboerne rundt omkring i kommunen ønsker netop deres vej gjort til blind vej, dels for at nedsætte trafikgener fra gennemkørende trafik, dels for at sikre legende børn på vejen.

Tilsyneladende en god tanke, men ofte en meget lokal egoistisk én af slagsen, idet man jo derved tvinger de, der har et ærinde, til at køre en ofte længere omvej.

Biler, der er længere tid i vejsystemet, betyder flere biler og dermed tættere trafik, hvilket vi som bekendt i forvejen har rigeligt af.

Det er derfor ikke en god løsning at blokere samfundet med blinde veje her og der, som også betyder, at der skal fyldes mere dyrt brændstof på køretøjet.

Løsningen er åbne veje, som alle kan køre på. Det er de nu faktisk også beregnet til.

Naturligvis skal hastigheden nedsættes, så børn og beboere langs vejene føler sig sikre. Det er overordnet en myndighedsopgave.

Fartbøller kan beboerne desuden anmelde, ligesom man kan være tvunget til at bede om besøg af en af Politiets effektive fotovogne.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.