62-årig sigtet i narkosag

Fredag 31. august 2018 kl. 13:05

62-årig sigtet i narkosag
Fra politiets døgnrapport fredag 31. august 2018.

Politiet fremstiller i dag en 62-årig mand for Retten i Randers. Han er sigtet for at have besiddet 273,7 gram amfetamin og 248,5 gram hash med henblik på salg.

Den 62-årige blev anholdt i går aftes kl. 22.15 i sit hjem i Randers, efter Østjyllands Politi havde fået et tip om, at der blev solgt hash fra adressen.

Specialpatruljen mødte derfor op, og der var en kraftig lugt af hash. Det var den 62-årige selv, der åbnede for politiet og frivilligt viste betjentene de 248,5 gram hash og 25,6 gram amfetamin. I lejligheden fandt betjentene desuden 248,1 gram amfetamin.

På grund af mængden mistænker politiet, at den 62-årige havde til hensigt at sælge stofferne videre. Det er han sigtet for og fremstilles derfor i grundlovsforhør i dag.

---

To mænd sigtet for afpresning
* Østjyllands Politi fremstiller i dag to mænd for Retten i Randers. Den ene, en 22-årig mand, er sigtet for afpresning. Den anden, en 21-årig mand er sigtet for afpresning og vidnetrusler.

Da Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre, ønsker Østjyllands Politi ikke at oplyse yderligere om sagen.

---

Kvik mand stoppede butikstyv
* Personalet i Rema 1000 i Jernbanegade i Randers bad i går kl. 14.27 politiet om assistance, da de havde tilbageholdt en 30-årig butikstyv.

En medarbejder forklarede, at hun havde set den 30-årige putte en flaske rosévin i sin sportstaske for derefter at forlade butikken uden at betale. Ifølge ekspedienten fulgte hun efter og prikkede den 30-årige på skulderen for at få ham til at stoppe. I stedet satte han i løb med ekspedienten i hælene.

En forbipasserende borger så dem løbe og stødte til for at hjælpe, og kort tid efter var den 30-årige tilbageholdt. En patrulje kom til stedet, hvor den 30-årige mand blev sigtet for butikstyveri, hvilket han erkendte.

---

Færdsel
* Der skete et færdselsuheld i går kl. 6.20 på Grenåvej i Randers SØ. Her stødte to biler sammen ført af hhv. en 26-årig mand og en 41-årig mand.

Ifølge vidner på stedet skete uheldet i forbindelse med, at den 26-årige forsøgte at overhale flere køretøjer, da den 41-årige kom kørende i modsatte retning.

Den 26-årige kom til skade og kørt med ambulance til hospitalet i Randers. Ifølge politiets oplysninger er han fortsat indlagt med skader.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.