60 år

Onsdag 21. marts 2018 kl. 06:27

60 år
Ole Ditlev - 60 år.






Ole Ditlev, Paderup, fylder 60 år 24. marts.

Ole Ditlev har siden 2009 været afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Assentoft. Før det har han blandt andet været afdelingsdirektør i Sparekassens tidligere afdeling på Randers Centralsygehus (nu regionshospitalet Randers, red.) og souschef i afdelingen på Mariagervej i Randers.

Til oktober har han sammenlagt arbejdet 40 år i den kronjyske sparekasse.

Også i fritiden har Ole Ditlev altid været meget trofast mod det, han kaster sig ud i. Siden han var 12 år, har han været engageret i idrætten enten som aktiv håndboldudøver eller på en af de forskellige idrætsposter i randersområdet. Han har blandt andet været bestyrelsesmedlem i Samvirkende Idrætsklubber i Randers, og i dag sidder han med i deres fondsudvalg, ligesom han gør det i Fladbroløbsfonden og er kasserer i Jysk Håndbolds Kreds 4.

Ole Ditlev bor i Paderup med sin kone. Parret har to børn og tre børnebørn, så på hjemmebanen nyder Ole at udfolde sig i rollen som morfar.

Fylder din mand/hustru, nabo eller kollega rundt eller har jubilæum, har fået nyt job osv. Det fortæller vi gerne vore læsere. Send en mail til info@randersidag.dk - gerne med billede. Det er gratis.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.