45-års jubilæum og 45 % rabat i dag søndag kl. 10-15 i Hobro

Randers Opland N
Søndag 5. februar 2023 kl. 09:00

45-års jubilæum og 45 % rabat i dag søndag kl. 10-15 i Hobro

Tilbage i januar måned 1977 fik en række af Hobros elektrikere og el-forretninger en rigtig god idé. De ville sammen tilbyde lokalområdet hvidevarer af høj kvalitet og til attraktive priser og gik derfor sammen og åbnede forretningen EL-SA.

EL-SA var således starten og fundamentet for Punkt1 i Hobro, der i den kommende weekend kan fejre et flot 45-års jubilæum.

Der er sket rigtig meget i branchen med produkterne og med udvalget siden dengang, men udgangspunktet er det samme. Nemlig at levere de bedste kvalitetsprodukter til stærke priser og krydre det med en rigtig god service. Noget vores team af faguddannede og engagerede medarbejdere hver dag arbejder for at sikre.

I øvrigt en medarbejderstab, der sammenlagt har mere end 100 års erfaring i branchen.

Samtidig med at vareudvalget hos Punkt1 hele tiden er blevet bedre og bedre, har vi i butikken i Hobro også budt velkommen til Invita Køkkencenter og Lysmesteren. Dermed er vi et trekløver af stærke brands i Himmerlands måske største inspirationscenter til din bolig.

Når vi i den kommende weekend fejrer vores jubilæum, holder vi åbent lørdag og søndag fra kl. 10-15. Her tilbyder vi 45 % rabat på en lang række produkter, vi har et stort 45-kronersmarked, og så vil der være demo fra Miele som tryller i køkkenet med lækker mad fra dampovn m.m. Endelig har vi en spændende konkurrence om en Miele triflex til en værdi af kr. 7.495,-.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores 45-års jubilæum!

Henning Pedersen Punkt1 Hobro

Se alle vore jubilæums tilbud her

Følg os på FaceBook her





© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.