40 års fødselsdag i dag

Randers Opland S
Mandag 11. juli 2022 kl. 08:00

40 års fødselsdag i dag
40 års fødselsdag i dag


Af Carina Kondrup

40 års fødselsdag

Den 11. juli 2022 fylder selvstændig Morten Pind Pedersen, Stenalt Mark 4, Ørsted, 40 år.

Han havde sin opvækst først i Stevnstrup og gik på Munkholm skole, men efter, at familien flyttede til Ørsted afsluttede han sin skolegang på Rougsø skole.

Hele hans erhvervskarriere har været præget af stor arbejdsindsats, som startede i en alder af kun 12 år, hvor han efter skoletid hjalp på en nabogård, og som 17 årig fik han job hos entreprenør Svend Pedersen, Ørsted, og efter opnåelse af kørekort blev han chauffør hos Auning Transport (træ) med blandt andet kørsel til Frankrig.

Inden han her den 1. juni 2022 startede som selvstændig med pind-service var han ansat som skovmaskinfører hos entreprenør Christian Sørensen i Grenå.

Fokus på arbejdslivet har indtil videre ikke levnet Morten Pind Pedersen tid til at stifte familie, men den sparsomme fritid gør det dog muligt for ham at være målmand hos Auning IF håndbold, serie 4, ligesom en nyanskaffet motorcykel også skal luftes.

I vinterhalvåret gælder det DANSK BRODER ORDEN i Randers, hvor han blev optaget ultimo 2019 på anbefaling af to kollegaer /samarbejdspartnere
Morten Pind Pedersen, Stenalt Mark 4, Ørsted fylder 40 år i dag


© Copyright 2023 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.