40 år

Mandag 7. januar 2019 kl. 08:36

40 år
Dan Nissen - 40 år.


Projekttegner Dan Nissen, Lille Thorupvej 17, Ulstrup, fylder 40 år mandag den 14. januar.

Dan Nisssen stammer oprindelig fra Øster Velling, men havde sin opvækst i Laurbjerg. Han gik på både Laurbjerg skole og Langå skole, hvorefter han fik sin uddannelse HTX og EUX-tømrer i Randers. Han stod i lære hos Haslund Byggefirma A/S, og han fortsatte her efter udstået læretid.

Under byggeriet af Nordisk Film Biografer på Thors Bakke var han formand, og det gav ham lysten til at læse videre. Derfor blev det 3 ½ år i Ålborg til uddannelsen til bygningskonstruktør / Constructing Architect. Med denne uddannelse i bagagen kom Dan Nissen tilbage som projektleder i Haslund Byggefirma A/S.

Han har nu taget springet til noget andet, og med en otte måneders undervisningsperiode hos Tradium i tømrerafdelingen er han den 3. december 2018, startet som projekttegner hos DS Flexhal i Hobro.

For godt 3 år siden blev Dan Nissen optaget i Dansk Broder Orden i Kristrup, hvor han føler sig godt hjemme, han er med i logens fritidsjagtklub. Derudover er hans svigerfar Børge Lykke Christensen, Vorup, ledende mester på arbejdsstedet.

Dans store fritidsinteresse er at lave skulpturer i træ med motorsav (DNcarving). Udover at undervise i samarbejde med LOF i Langå, deltager han også i festivaler og konkurrencer i Danmark og Tyskland.

Dan Nissen er gift med Kirsten Lykke Nissen, der er centerleder på Vorup Plejehjem. I ægteskabet er der børnene Isabell og Nicklas.
Familien er bosat ved Ulstrup på et nedlagt landbrug med æble- og juletræer, samt ride- og crossbane, så der er noget at se til.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst