3 tips til indretningen af det lille bryggers

Sponsorede Artikler
Onsdag 24. marts 2021 kl. 05:00

3 tips til indretningen af det lille bryggers

.
Bryggerset har for mange familier adskillige funktioner såsom vaskerum, entré, garderobe og opbevaringsrum – og det er alt sammen med til at få hele boligen til at hænge sammen. Bryggerset rummer altså mange ting – men hvordan finder du lige plads til det hele, når pladsen er trang? Hvordan du tackler lige netop dette problem, det kan du finde ud af lige her.

Pladsskabende løsninger er vejen frem
Når det kniber med kvadratmeterne, så handler det i høj grad om at udnytte pladsen til det fulde. Det kan du blandt andet gøre ved at shoppe multifunktionelle møbler såsom hylder med knagerækker under. Har du desuden behov for skabsløsninger i bryggerset, så gå gerne efter et skab med skydedøre, da du dermed undgår skabsdøre, der går udad.

Udnyt væggen til opbevaring
Når du indretter det lille bryggers, kan du med fordel udnytte de tomme vægge til opbevaring og andre praktiske ting. Det er ikke alt, der kan gemmes i skuffer, hvorfor væggen altså spiller en vigtig rolle i indretningen af det lille bryggers. Gem for eksempel overtøj, støvsuger, strygebræt og lignende i høje skabe langs væggen, så det kommer væk fra gulvet. Når gulvet er frit, så vil indretningen synes ren og simpel.

Gem de hårde hvidevarer væk
Der er ingen, der gider se på en vaskemaskine som det første, når man træder ind i bryggerset. Det er bare ikke særlig dekorativt. Derfor kan du med fordel gemme dine hårde hvidevarer væk bag unikke skabsløsninger. Dermed får du ekstra gulvplads til at tørre og sortere vasketøjet.

Når din vaskemaskine er gemt væk, er det også let at glemme vedligeholdelsen af den. Der er mange, der for eksempel glemmer at tjekke, om vaskemaskinens varmelegeme trænger til en udskiftning. Er det tilfældet, er det heldigvis let at skifte varmelegemet på egen hånd, hvilket sparer dig mange penge på installatøren.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.