2nd TOY DAY Børneloppemarked

McDonalds Paderup og Randers Storcenter
Mandag 21. juni 2021 kl. 07:00

2nd TOY DAY Børneloppemarked

.
2nd TOY DAY – et anderledes velgørenheds børneloppemarked

søndag d. 27. juni på p-pladsen v. Randers Storcenter

En mangeårig tradition, 2nd TOY DAY– et anderledes velgørenheds børneloppemarked, hvor børn hjælper børn

Traditionen tro arrangerer McDonalds Paderup og Randers Storcenter et moderne børneloppemarked med tanken: ”BØRN HJÆLPER BØRN”. Det sker søndag d. 27. juni.

Sidste år måtte vi desværre aflyse, men vi er klar i år, og alt kan næsten gennemføres på næsten ”normale” vilkår.

Vi følger naturligvis de udstukne anbefalinger, og sikre trygge rammer for alle.

Denne søndag vil alle de tilmeldte børns boder være på P-pladser foran centret v. Bilka indgangen. Og alle kunder er velkommen til at kikke forbi og gøre en god handel med de mange børn.

Det plejer at være en helt speciel stemning rundt i boderne, når børnene sætter pris på deres legetøj, og oplevelsen af en god handel går ofte begge veje.

Så kom og støt, og vær med til at gøre dagen sjov, lærerig og inspirerende for de mange deltagende børn.

Dette sker på dagen

Alle børnenes boder åbner kl. 10, og så er salget i gang. På pladsen er der opstillet scene, hvorfra der hen over dagen vil der være forskelligt underholdning.

Blandt andet vil der være et Peter Pedal Show, som har fokus på at samle affald, så vi alle husker at tage vores affald med hjem – og ikke smide det i naturen.

En del maskotter kommer forbi sammen med Randersaurus og hilser på alle børnene. Og Gl. Estrup Rideklub kommer og lader børne bliver trukket rundt på hesteryg, hvis de har lyst.

Når salgsboderne lukker kl. 15, kan man aflevere de resterende ting (hvis man vil) til velgørenhed, og igen i år er det Mødrehjælpen i Randers, der står klar til at overtage de overskydende ting.













© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.