25-års jubilæum på Tradium

Randers
Onsdag 19. juli 2023 kl. 14:00

25-års jubilæum på Tradium

Tirsdag den 1/8-2023 er det 25 år siden, at Lone Maarup Christensen startede som kontorelev på daværende Handelsskolen i Randers, der nu er en del af Tradium, Erhvervsskoler og ‑gymnasier.

Lone tog en allround kontoruddannelse på Handelsskolen i Randers, hvor hun var 8 måneder i skolens administration for erhvervsakademiuddannelser og 16 måneder i skolen løn- og økonomiafdeling. Under uddannelsen fandt Lone hurtig interessen for løn- og personaleadministration og tøvede således ikke med at søge en ledig stilling i skolens løn- og personaleadministration straks efter endt uddannelse.

Inden Lone startede på Tradium, tog hun en Højere Handelseksamen på Handelsskolen i Randers, og hun har under sin ansættelse løbende taget et væld af efteruddannelse, herunder fagkurser, kurser for PC-bruger, AMU-kurser, merkonomfag og akademifag.

På Tradium er Lone meget vellidt, en god kollega, og hun blandt andet kendt for at være utrolig hjælpsom og imødekommende.
Lone Maarup Christensen. Foto: Tradium


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.