25-års jubilæum: Kærlighed og kunderådgivning i Sparekassen

Randers
Mandag 1. august 2022 kl. 08:00

25-års jubilæum: Kærlighed og kunderådgivning i Sparekassen
Kunderådgiver i Sparekassen Kronjyllands Vorup-afdeling, Dorthe Ankersen, kan 1. august fejre 25-års jubilæum.


Af Carina Kondrup

25-års jubilæum: Kærlighed og kunderådgivning i Sparekassen

Kunderådgiver i Sparekassen Kronjyllands Vorup-afdeling, Dorthe Ankersen, kan i dag d. 1. august fejre 25-års jubilæum. Dorthe begyndte som elev i Sparekassens Bjerringbro-afdeling i 1997 og efter også at have været i Hadsten-afdelingen under elevtiden, blev hun fast kunderådgiver i Bjerringbro.

I løbet af sin tid i Sparekassen har Dorthe bl.a. været i Viborg-afdelingen og medvirket i opstarten af Sparekassens Silkeborg-afdeling. I 2005 fik hun sin nuværende stilling i Vorup-afdelingen, hvor hun udover de private kunder også rådgiver mindre lokale erhvervskunder og er afdelingens boligansvarlige, der deler viden på boligområdet. Selvom 25 år er længe at have arbejdet samme sted, er Dorthe glad for sit valg:

”I Sparekassen er der jo lidt en tradition for, at folk bliver længe, men jeg spærrede da selv øjnene op, da jeg som nyansat hørte om kollegaer, der fejrede 25-års jubilæum. Jeg har dog altid følt mig fagligt udfordret samtidig med, at jeg har haft tid til at dyrke familielivet sideløbende, og lige pludselig er det mig, der har været her så længe” - fortæller den erfarne kunderådgiver med et smil.

Fandt kærligheden i Sparekassen

Privat bor Dorthe i Assentoft med sin mand Klaus. Parret mødte hinanden, mens de begge var ansat i Bjerringbro-afdelingen, og i dag har de sammen to piger på henholdsvis 15- og 18 år. Klaus er i dag Souschef i sparekassens Nordre afdeling.

Fritiden er for Dorthe i flere år gået med at være frivillig holdleder for den ene datters fodboldhold, mens hun nu følger holdet fra sidelinjen. Ellers dyrker Dorthe ”hiit”-træning i den lokale idrætsforening og nyder at tage på rejser. Dorthe er desuden domsmand ved Retten i Randers.

Det flotte jubilæum markeres i afdelingen efter sommerferien.


Kunderådgiver i Sparekassen Kronjyllands Vorup-afdeling, Dorthe Ankersen, kan i dag 1. august fejre 25-års jubilæum.


© Copyright 2023 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.