25 år på handelsgymnasiet

Søndag 19. august 2018 kl. 07:00

25 år på handelsgymnasiet
Merete Rahbek Printz.






Lektor Merete Rahbek Printz fejrede torsdag 16. august 25 års jubilæum på Tradium Handelsgymnasiet.

Merete Rahbek Printz er uddannet Cand.merc.aud. fra Handelshøjskolen i Århus og har siden 1993 undervist på Handelsgymnasiet.

Inden sin ansættelse var Merete ansat i revisionsbranchen, en god forudsætning for undervisning i faget virksomhedsøkonomi på A-niveau på Handelsgymnasiet.

Merete Rahbek Printz’ undervisning er præget af særdeles høj faglig og pædagogisk kvalitet, og hun har igennem årene lært sine elever, hvordan man kan arbejde systematisk med læring, ikke kun i faget, men også generelt i gymnasieforløbet.

Merete har desuden lige fra starten ydet en meget stor indsats i opbyningen af Randers ElitesportsCollege, og hun er alle Elitesports-elevers ”mor”, idet hun er en meget afholdt og respekteret kontaktlærer for alle elever i Elitesports-klasserne på handelsgymnasiet.

Merete Rahbek Printz evner her at støtte både eleverne og deres undervisere, trænere, klubber og landstrænere i at kommunikere og koordinere de mange hensyn, der skal tages både fagligt og sportsligt, når man er eliteidrætsudøver og samtidig er i gang med en gymnasieuddannelse.

Merete er også en meget kompetent og dybt respekteret fagvejleder for kolleger, der er i uddannelsesstilling i Pædagogikum på Handelsgymnasiet – kolleger ved, at de er i sikre hænder fagligt og pædagogisk hos Merete!

At Merete Rahbek Printz er en meget afholdt underviser og kollega skyldes i lige så høj grad, at hun interesserer sig for sine elever og deres velbefindende – både i den daglige undervisning og ved arrangementer uden for skoletiden.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.