150-200 pers. til technofest fredag nat

Tirstrup
Lørdag 1. maj 2021 kl. 10:00

150-200 pers. til technofest fredag nat
Foto: af 453169 fra Pixabay


.
Technofest stoppet

Fredag kl. 23.44 modtog politiet et anonymt tip om, at der formentlig var en større technofest i gang i en gammel industribygning nær Tirstrup på Djursland.

Vi kørte frem til stedet, og kunne konstatere, at der var en igangværende fest med op mod 150-200 personer forsamlet.

Ved patruljernes ankomst udviste gæsterne en aggressiv adfærd over for politiet, ligesom flere af gæsterne var påvirkede af lattergas og euforiserende stoffer.

Festdeltagerne ville ikke forlade festen, og vi begyndte, at hente dem ud en efter en, og i den forbindelse blev de registreret og sigtet for overtrædelse af forsamlingsforbuddet.

Udenfor industribygningen forsamledes festdeltagerne igen, og her udviste de igen en aggressiv og konfronterede adfærd overfor politiet.

Vi forsøgte gentagne gange med instrukser, via megafon, at få forsamlingen opløst. Da det ikke lykkedes, blev pladsen til sidst ryddet ved anvendelse af hunde og betjente med trukne stave.

Syv personer blev sigtet for overtrædelse af forsamlingsforbuddet, herunder arrangøren. Derudover blev en person sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.
© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.