11. år i træk: Arbejdernes Landsbank kåres til Danskernes foretrukne bank

Randers
Tirsdag 21. januar 2020 kl. 11:00

11. år i træk: Arbejdernes Landsbank kåres til Danskernes foretrukne bank


Danske bankkunder har tildelt Arbejdernes Landsbank 1. pladsen i Voxmeters årlige, uafhængige kundeundersøgelse. Det er 11. år i træk, at Arbejdernes Landsbank kåres til den bedste bank af kunderne i landets største kundeundersøgelse.

Over 50.000 danske bankkunder har givet deres mening til kende i Voxmeters omfattende undersøgelse af tilfredsheden med de danske banker. Og konklusionen taler for sig selv: Danskernes foretrukne bank er Arbejdernes Landsbank.

”At vi for 11. år i træk kan indtage førstepladsen i den – uden sidestykke – mest omfattende og uafhængige undersøgelse i branchen bekræfter os endnu en gang i, at danskerne og vores kunder ikke alene værdsætter vores måde at drive bank på. De oplever også en klar sammenhæng mellem vores grundlæggende værdier og i mødet med os - uanset om mødet finder sted fysisk her i Randers eller digitalt på for eksempel de sociale medier. Det er vi naturligvis utroligt stolte over, og herfra skal lyde en kæmpe tak til alle for anerkendelsen,” siger Jesper Stærmose, filialdirektør i Arbejdernes Landsbank i Randers.

Kunder: Kompetent rådgivning, stor troværdighed og seriøs behandling
Der findes flere tilfredshedsundersøgelser blandt de danske bankkunder, men undersøgelsen af Voxmeter er uden sidestykke den mest omfattende af sin slags. Den er gennemført blandt flere end 50.000 bankkunder og bygger på tilbundsgående interview om kundernes oplevelser med bankernes service, produkter og rådgivning.

”Det er kundernes vurdering af bl.a. vores kompetente rådgivning, troværdighed og seriøse behandling, der medvirker til, at vi for 11. år i træk scorer en førsteplads i undersøgelsen. Det er vi selvfølgelig utroligt stolte over. Det er et kæmpe skulderklap til vores medarbejdere her i filialen. Vi er samtidig ydmyge over for den tillid, som kunderne har vist os de sidste 11 år, og vi vil fortsat arbejde benhårdt på at leve op til kundernes høje forventninger til os”, siger Jesper Stærmose


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.