101 Toner fra Randers Teater

Randers
Torsdag 30. juli 2020 kl. 11:34

101 Toner fra Randers Teater

Tre solister og to musikere er klar til at dele corona-sikre musikalske krammere ud i dagene 11. - 15. august. Med kærlig hilsen fra Randers Festuge, som desværre ikke kan gennemføres i år, bliver der små pop-up koncerter på gader og stræder, hos virksomheder og institutioner rundt om i Randers Kommune.

Bevæbnet med mikrofon, boombox, guitar og andre instrumenter bevæger holdet fra Randers Teater sig rundt med tre trækvogne for at skabe glæde i en corona-tid.

"Tiden er desværre ikke til at samle store forsamlinger, men derfor kan vi jo godt alligevel skabe stemning og glæde. Småt kan også være godt, og med et repertoire af sange fra blandt andre John Mogensen, danske revyperler og dansktop vil vi overraske og underholde med vores musikalske krammere, " siger skuespiller og sanger Lone Rødbroe.

Lone har gennem sin karrierer medvirket i mange anmelderroste produktioner på Randes Teater, hvor mange af dem indeholder sang og musik. Med sig har hun kollegaerne John Batz, Sara Gadborg, Mikas Bøgh Olesen og Jon Døssing Bendixen.

"Vi glæder os simpelthen så meget til at komme ud og fange nuet. Det handler om at underholde dem, som lige præcis er der, hvor vi kommer forbi," tilføjer Lone Rødbroe.

Først på ugen optræder holdet på flere virksomheder og plejecentre i Randers Kommune, ligesom der bliver forestillinger på Regionshospitalet. Turen går derudover blandt andet gennem den hyggelige middelalderby i Randers City, til Randers Storcenter og Randers Street Food, hvor der i løbet af ugen blive flere små pop-up koncerter.

De enkelte optrædener vil ikke blive annonceret nærmere, da der ikke skal forsamles for mange publikummer på en gang. Og for at holde styr på publikum, så de ikke er for mange og for tætte sammen, vil kunstnerne fra tid til anden blive eskorteret af Skøre Strømere fra Dansk Rakkerpak.

'101 Toner' er en del af den august-buket som Randers Festuge sender ud som en kærlig hilsen, når nu selve festugen må vente til 2021. På www.detsker.dk kan du finde en oversigt med de mange begivenheder i august, der byder på både live musik, teater og udstillinger.

'101 Toner' arrangeres i et samarbejde mellem Randers Teater, Randers Kommune, Randers Eventsekretariat, Randers Cityforening, Regionshospitalet Randers, Randers Storcenter og Randers City Camp.© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.