Del på Facebook   Print siden

Pas på: Salg af telefon endte i røveriforsøg

Aarhus
Mandag 18. maj 2020 kl. 18:00

Pas på: Salg af telefon endte i røveriforsøg


En 48-årig mand havde sat sin telefon til salg på Facebook, og havde skrevet og talt med en interesseret køber. De blev enige om en pris og aftalte at mødes på en parkeringsplads på Dorthesvej i Aarhus V søndag aften. Ved 18-tiden ankom den 48-årige mand til parkeringspladsen, steg ud af sin bil og ventede på køberen.

Efter at have ventet et godt stykke tid kom en ung mand gående forbi ham og sagde ”hej” og gik herefter videre forbi hans bil, hvor hans kone sad og ventede. Kort efter kom en anden mand ud fra en opgang og stillede sig i nærheden af den 48-årige. Pludselig kom den første mand retur, trak en brødkniv frem og råbte ”hit med pengene”, hvortil den 48-årige svarede, at han ikke havde nogen penge på sig.

Ifølge den 48-årige virkede det som om, manden gik lidt i panik og forsøgte at trække en grå elefanthue ned over hovedet. Det lykkedes den 48-årige at få skubbet ham væk, hvorefter han løb over til sin bil og skyndte sig at køre fra stedet. Da han kørte ud fra parkeringspladsen, så han de to mænd sammen løbe væk og hen mod en opgang, som de forsvandt ind i.

De to mænd beskrives som:

A – ham der truede med kniv
Østafrikansk af udseende
18-20 år
180-185 cm høj
Spinkel af kropsbygning
Mørk i huden
Talte dansk
Var iført en sort jakke og hvid trøje og var bevæbnet med en køkkenkniv

B
Østafrikansk af udseende
18-20 år
180-185 cm høj
Spinkel af kropsbygning
Mørk i huden
Var iført en sort hættetrøje og lyse bukser
Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner til episoden, der fandt sted søndag aften kl. ca. 18.15. Politiet kan kontaktes på telefon 114.© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Aarhus

Tilbudsaviser og magasiner m.m:


Regionale nyheder