-
Klik venligst---

Del på Facebook   Print siden

Ny sport i Randers

Sport
Tirsdag 2. juli 2019 kl. 12:00

Ny sport i Randers

Randers Tennisklub er stolte over at kunne præsentere en ny sportsgren i Randers.

Klubben indvier på torsdag den 4. juli en bane til Padel-tennis – en idrætsgren i vækst og en fantastisk motionsform som alle kan være med til.

Padel-tennis blev opfundet i 1969 af Enrique Corcuera i Acapulco City, Mexico. Idrættens spilles i dag primært i Spanien og i de latinamerikanske lande. Padel-sporten oplever i disse år stor vækst i mange europæiske lande og har i Danmark endda sit helt eget sportslige forbund. Padel er karakteriseret ved en relativ lav teknisk indgangsbarriere sammenlignet med traditionel tennis. Samtidig spilles padel på en mindre bane. Det er er derfor en skånsom idræt for eksempelvis ældre. En bane til padel er 20 meter x 10 meter. Der er et net i midten, og der er bander rundt om banen - oftest glasvægge - og et gitter på noget af siderne. Helt grundlæggende gælder det for begge par at komme frem til nettet og forsvare det.

Randers Tennisklub har etableret banen med tilskud fra Randers Kommune, DGI og DIF. Tilbuddet er en del af ’Bevæg dig for livet Randers’, som har til formål at få flere til at være motionsaktive. Det spiller godt sammen med klubbens strategi for mere klubliv og mere aktivitet for såvel eksisterende som nye medlemmer.”Bestyrelsen i Randers Tennisklub har en målsætning om at være 500 medlemmer i jubilæumssæsonen 2020, hvor klubben runder 125 år. Padelbanen kan bestemt være med til at understøtte denne ambition, men først og fremmest skal den også være medvirkende til at skabe endnu mere klubliv, glæde og aktivitet for nuværende medlemmer. Tennisspillere fra byens øvrige klubber, får forhåbentlig også stor fornøjelse af banen, og samtidig ser det ud til, at sportsfolk fra andre sportsgrene også er interesserede, ” fortæller formand Lars Elkjær.
Program for indvielse

Alle er velkommen til indvielsen torsdag den 4. juli kl. 15.30. Her vil formand Lars Elkær byde velkommen, hvorefter den officielle indvielse foretages af 2. viceborgmester Fatma Cetinkaya. Efter indvielsen spilles der opvisningskamp. I forlængelse heraf er der mulighed for selv at prøve padelspillet, teste bat og se de gode tilbud fra klubbens samarbejdspartnere.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Sport

Randers Cykleklub af 1910 fik i flotte placeringer ved CK Århus
Randers Cykleklub af 1910 fik i flotte placeringer ved CK Århus
Sport
Randers Cykleklub af 1910 fik i lørdags en række flotte placeringer ved CK Århus landevejsløbet. Løbene blev afviklet på en kuperet rute omkring Pinds Mølle og Hørning.
Linedancemedaljer og sæsonstart
Linedancemedaljer og sæsonstart
Sport
I weekenden blev det traditionen tro til en masse medaljer til danserne fra Real LineDance ved det danske mesterskab Danish Classics i Roskilde.
Hornbæk-projekt er nu en realitet
Hornbæk-projekt er nu en realitet
Sport
"Allerede da jeg kom ind i byrådet i 2014, var der gang i snakken om et nyt
Randers Cykleklub af 1910's ryttere i Kolding BC's
Randers Cykleklub af 1910's ryttere i Kolding BC's "Poul Erik Beck løb"
Sport
Lørdag deltog Randers Cykleklub af 1910's ryttere i Kolding BC's "Poul Erik Beck løb". Her blev det til to flotte sejre til Christopher Johansson i U15 og Julie Alberte Schmidt i U13.
Seniordans Randers er klar til sæson nummer tre
Seniordans Randers er klar til sæson nummer tre
Sport
Seniordans Randers blev stiftet den 10. maj 2017, og foreningen er nu klar til den tredje dansesæson.
Første spadestik til ny kunstgræsbane
Første spadestik til ny kunstgræsbane
Sport
Borgmester Torben Hansen fra Randers Byråd foretager onsdag den 14.
Fjordløbet: Sundhedstjek og tilskud til børn og unge
Fjordløbet: Sundhedstjek og tilskud til børn og unge
Sport
Motion og fællesskab for hele familien er i fokus til det traditionsrige cykelløb søndag den 11. august.
RC1910 rytterne viste stor styrke i Randers Bike Week
RC1910 rytterne viste stor styrke i Randers Bike Week
Sport
Rytterne fra Randers Cykleklub af 1910 viste meget stor styrke i etapeløbet Randers Bike Week, der blev kørt i forrige weekend over 4 etaper,
Festugetilbud på prøvemedlemskab
Festugetilbud på prøvemedlemskab
Sport
Fra d. 11. – 16. august kan du spille gratis golf på Randers Fjord Golfklubs Pay & Playbane.
Tillykke med udtagelsen
Tillykke med udtagelsen
Sport
Endnu et talent er udtaget
-


Klik venligst
Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld