Ny spidskandidat for Liberal Alliance i Randers Kommune

8. juli 2024
Ny spidskandidat for Liberal Alliance i Randers Kommune

Ved valg om spidskandidatur den 27. juni blev Lars Axel Nielsen valgt som spidskandidat for Liberal Alliance i Randers Kommune.

Liberal Alliance Kronjylland er stolte af at kunne meddele, at Lars Axel Nielsen er blevet valgt som vores spidskandidat til kommunalvalget i 2025. Med fuld opbakning fra baglandet, er Lars Axel Nielsen klar til at lede vores parti mod en stærk valgkamp.

– Lars blev en del af Liberal Alliance for nyligt, men har allerede bevist sit værd som holdleder og liberal forkæmper. Han har bragt en fantastisk stemning og begejstring ind i vores arbejde, og hans dedikation til liberale værdier har været tydelig i alt, hvad han har gjort. Vi er utroligt stolte af at have Lars som vores spidskandidat, udtaler formand for Liberal Alliance Kronjylland, Lisa Perkins og fortsætter:

– Hans evne til at omfavne vores voksende hold og hans uundværlige bidrag til vores liberale arbejde gør ham til det naturlige valg som leder.

– Lars Axel Nielsen ser frem til at fortsætte det gode arbejde og kæmpe for en friere og mere effektiv kommune. Vi glæder os til at støtte ham hele vejen til valget og videre frem, lyder det fra partiet.