Ny privatkundechef hos Arbejdernes Landsbank i Randers

24. august 2022
Ny privatkundechef hos Arbejdernes Landsbank i Randers

Ny privatkundechef hos Arbejdernes Landsbank i Randers

Af Carina Kondrup

Anders Graver Pedersen tiltræder den 1. september 2022 som ny privatkundechef hos Arbejdernes Landsbank i Randers. Han skal fremover i samarbejde med privatkundedirektør Jette Domino og filialens øvrige medarbejdere bygge videre på filialens fine udvikling og videreføre bankens overordnede vision om flere og mere tilfredse kunder.

Anders kommer fra en stilling som filialdirektør i Arbejdernes Landsbank på Stjernepladsen i Aarhus N, hvor han har været siden september 2013. Tidligere ansættelsesforhold i bankkarrieren tæller blandt andet Hvidbjerg Bank, Østjydsk Bank og Djurslands Bank.

Glæder sig til at skulle arbejde i hjembyen

Der opstod en gylden mulighed i Arbejdernes Landsbank for at komme til at arbejde i den by, hvor jeg har haft hele min opvækst, og hvor jeg fortsat er bosiddende med min familie. Den mulighed kunne jeg simpelthen ikke lade passere, og derfor valgte jeg at takke ja, da jeg fik jobtilbuddet. Nu glæder jeg mig til at lære både mine nye kolleger og filialens eksisterende og kommende kunder bedre at kende.

Privat

Anders Graver Pedersen bor i bydelen Romalt i den sydøstlige del af Randers sammen med sin kone praksissygeplejerske Mariann Firlings Pedersen og parrets 2 døtre, Frederikke på 17 år og 2. års HTX-studerende og Josefine på 9 år, der går på den lokale Romalt Friskole. Anders bruger store dele af sin fritid på løbetræning gerne i løbenetværket Vi Løber i Randers og hygge i familiens skød. Rejseaktivitet fylder også rigtig meget i familielivet, og kan det kombineres med et marathonløb, så gør han det meget gerne. Senest har han oplevet Hamburg med løbeskoene på og næste stop bliver Chicago