Kultur

Norevent Wine & Dine: Gourmetoplevelse i Randers den 21. og 22. marts

Fredag den 21. og lørdag den 22. marts 2025 får mad- og vinelskere i Randers mulighed for at tage på en kulinarisk rejse, når Norevent inviterer til en eksklusiv aften med fine dining.

Norevent Wine & Dine: Gourmetoplevelse i Randers den 21. og 22. marts
Foto: Norevent
Af Nanna Madsen 26. februar 2025

En oplevelse for smagsløgene 

Norevent lover en stemningsfuld aften med gastronomiske oplevelser, der taler til både sanser og nysgerrighed. Arrangementet byder på en nøje tilrettelagt seksretters menu, efterfulgt af kaffe og sødt. Til maden har Norevent sammensat en vinmenu, der løfter og fremhæver hver enkelt ret.

Wine & Dine menu 

  • Snacks 
    Sprød agurk med saltet kammusling og kaviar 
    Mild wasabifløde med purløgsolie og islandsk rogn 
    Tatar af Wagyu med trøffelcreme og blomsterkarse 
  • Forret 
    Helleflynder stegt en crouton med smørsauce, confiteret porre og urter 
  • Mellemret 
    Pocheret rødtunge med spinatpuré, grønne asparges og ramsløgsskud 
  • Hovedret 1 
    Letrøget andebryst med grillet selleri og andesauce 
  • Hovedret 2 
    Grisenakke med sprød kroket af kæber serveret med luftig kartoffelpuré og intens sauce på porter og fennikelfrø 
  • Dessert 
    Hvid chokolade parfait med solbær, mørk chokolade og sorbet på fåremælksyoghurt 
  • Kaffe & sødt 
Vores kultur arv er i fare: Hver tiende dag bryder en fredet bygning i brand

Læs også: Vores kultur arv er i fare: Hver tiende dag bryder en fredet bygning i brand

Lokal vinentusiast deler ud af sin viden 

Norevent har allieret sig med Malthe Christensen, en ung og passioneret vinentusiast fra Randers. Malthe driver Vinhuset Randers og har tidligere arbejdet hos Cold Hand Winery samt taget Dansk Sommelier Uddannelse. Med sin indgående viden om vinens verden vil han præsentere de udvalgte vine og fortælle historierne bag.

Til dem, der foretrækker et alkoholfrit alternativ, har køkkenet sammensat en hjemmelavet saftmenu, der passer til serveringerne. På den måde kan alle gæster få en helstøbt oplevelse, hvor smag og stemning går op i en højere enhed. 

Bordreservation skal foretages her: https://norevent.dk/vare/wine-dine-den-21-og-22-marts/#menu. Der er et begrænset antal pladser til rådighed. 

Datoer: fredag den 21. marts og lørdag den 22. marts 2025 

Tid: kl. 18.00 – ca. 22.30 (dørene åbner kl. 17.55) 

Sted: Netværkshuset N1

Ny kunst på Krakamarken: 111.000 kr. i støtte fra Statens Kunstfond

Læs også: Ny kunst på Krakamarken: 111.000 kr. i støtte fra Statens Kunstfond

Bolværket er åben: Syv nye Street Food-boder er klar

Læs også: Bolværket er åben: Syv nye Street Food-boder er klar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev