Annonce
Del på Facebook   Print siden

Nordens største Louis Nielsen åbner i Randers

Danmarkidag
Lørdag 1. juni 2019 kl. 16:00

Nordens største Louis Nielsen åbner i Randers

Butiksdød er efterhånden en del af randrusianernes hverdagssprog, men det vil chefoptikerne Hans Præst og Ruben Enger ikke høre tale om.

Så nu åbner de Nordeuropas største Louis Nielsen lige midt i Randers centrum. Det sker torsdag den 6. juni på Rådhusstræde.

Investerer i Randers: Når de lokale optiker-iværksættere Hans Præst og Ruben Enger ikke lige passer fuldtidsarbejdet som chefoptikere, butiksindehavere og ledere for et større butiksteam i Louis Nielsen Randers, er de lige nu ved at styre et temmelig ambitiøst butiksprojekt sikkert i havn. Ja, faktisk er det selv i Louis Nielsen-regi et ambitiøst projekt, og dét på trods af, at optikerkæden er Danmarks største med flere markedsandele end markedets nummer to, tre og fire tilsammen. For Ruben og Hans åbner nemlig snart Nordeuropas største Louis Nielsen-butik på Rådhusstræde i Randers. Ikke mindre end 632 kvadratmeter, klar til åbning den 6. juni.

Er I totalt sindssyge?
Og umiddelbart kan det da godt lyde lidt ejendommeligt sådan at åbne en kæmpe optikerbutik midt i en by, der tilsyneladende lider den stille butiksdød. Så sent som i november sidste år bragte Ekstra Bladet en artikel med overskriften "Jysk købstad ramt af butiksdød: -Vi ser en by, der bløder". Artiklen handlede om Randers centrum og byens handelsliv, der efter sigende skulle være i gang med at ebbe ud, skubbet godt på vej af Randers Storcenter. "Alting bliver flyttet udenfor byen, og det er ikke der, det skal være," var der én, der sagde i artiklen. "Vi må desværre sige, at det visner hernede i centrum", sagde en anden. Så derfor sagde Ruben og Hans "Vi åbner Nordeuropas største Louis Nielsen lige smæk i centrum af byen."

"Der ligger meget unødig centrifugaleffekt i, at vi hele tiden taler om det negative ved vores bycentrum og handelslivet. Det tager tre sekunder at konstatere, at bylivet er aftaget over de senere år, så det er der ingen grund til at dvæle ved, lad os nu komme videre fremad," lyder det fra Ruben Enger, som fortsætter;

"Jeg har da hørt folk mene mere end én gang, at Hans og jeg må være totalt sindssyge, fordi vi åbner så stor og flot en optikerbutik, men det kommer jo ofte fra folk, der ikke helt ved, hvad de taler om, og som bare har hørt noget om butiksdød, måske læst en overskrift eller to. Hans og jeg står med hånden på kogepladen, og vi ville da ikke gøre det her, hvis ikke vi var fuldstændigt overbeviste om, at Randers centrum har masser af byde på i fremtiden. Det er jo vores egne penge, vi bruger her."

Glade medarbejdere har givet glade kunder
Størrelsen, siger de, er én ting – gørelsen noget andet. Nok bliver Hans' og Rubens butik Nordeuropas største af sin slags, men det har aldrig været et mål i sig selv, og er blot en følgevirkning af den egentlige målsætning; nemlig at give randrusianerne en af Danmarks absolut bedste optikerforretninger og optometriklinikker.

"Gennem de senere år har vi været igennem en meget stor forandringsproces i butikken, hvor vi har brugt tid på at kære om vores team, gøre det sjovt at gå på arbejde og blive knivskarpe på vores kliniske sundhedsindsats. Og det har givet pote i højere grad end vi havde turdet håbe på," fortæller Hans Præst.

Louis Nielsen i Randers har i løbet af de sidste par år ikke blot fået styrket butikkens team af ansatte, deres kultur og deres arbejdsglæde, de har såmænd også været udmærket for deres kliniske arbejde i flere prestigefulde sammenhænge. Senest var Hans, Ruben og teamet nomineret som bedste optikerforretning i hele Nordeuropa – og det er altså blandt 3000 andre butikker i hele branchen. Det blev dog en meget kneben sejr til anden side (nemlig Louis Nielsen i Grenaa), men vi skal ikke længere tilbage end i februar, hvor Randers vandt titlen som den butik i hele Louis Nielsen-kæden, der er allerbedst i deres kliniske indsats med øjensundhed.

"...Og det siger ikke så lidt, for vi har vanvittigt dygtige kolleger i hele landet. Egentlig kan man vel sige, at vi på den konto faktisk er lidt bedre end Grenaa, men lad nu det ligge," spøger Hans Præst.

Skal være flagskib for optik – og for Randers
Hans Præst fortsætter i en lidt mere seriøs tone,

"Vores store indsats – og med vores mener jeg hele Louis Nielsen-teamet i Randers – har virkelig givet pote. Vi har simpelthen kunnet se, at vores kundetilfredshed, kundeloyalitet og bundlinjevækst er skudt gennem loftet over de seneste par år. Det er noget, man nærmest bliver helt rørt over, når man ser på det lidt udefra, for vores medarbejdere i butikken har været aldeles afgørende for denne positive rejse, og jeg er godt gammeldags pavestolt af dem," slår chefoptikeren fast.

Flagskib er et udtryk, der velsagtens kan bruges med rette om Hans og Rubens nye butik. Den bliver nemlig ikke bare stor i kraft af sine mere end 630 kvadratmeter; den bliver også en helt ny fortolkning af, hvordan Louis Nielsen ser ud i fremtiden.

"Med denne nye butik laver vi et helt nyt, frisk, moderne og lækkert udtryk. En ny og lys indretning, god plads i alle butikkens kundeområder og en ny måde at præsentere stellene på. Vi investerer i at skabe et flagskib for vores eget fag, men også for Randers centrum, så vi kan gøre vores for at få vores bycentrum tilbage til dets fantastiske potentiale," forklarer Ruben Enger.

Lancerer internationale modebrands på stribe
En af de ting, der ved siden af Louis Nielsens brancheførende kliniske sundhedsindsats har været med til at tiltrække de mange randrusianere er det store udvalg af lækre og moderne stelkollektioner. Over de seneste par år har Ruben og Hans lanceret stelkollektioner fra nogle af modeverdenens helt store ikoner, heriblandt Balmain, KENZO, Marc Jacobs, Kylie Minogue, DAY Birger et Mikkelsen, HUGO, Tiger of Sweden, Will.I.Am og mange flere – og det er slet ikke en tilfældighed.

"Briller har længe været en af de allermest fremtrædende måder at udtrykke sin individuelle stil på. Selvom de jo som udgangspunkt har en nødvendig karakter i kraft af styrke i glassene, er de i dag i mindst lige så høj grad en reel mode-accessory, og derfor skal vi som byens førende optiker naturligvis også være med helt fremme i feltet hvad angår luksusbrands og modekollektioner," forklarer Ruben Enger.

Ruben, Hans og deres team åbner den nye butik i Rådhusstræde torsdag den 6. juni 2019 – og der vil med garanti være byens skarpeste åbningstilbud til lejligheden.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Danmarkidag

Ny undersøgelse: Syv ud af 10 oplever senfølger efter kræft
Ny undersøgelse: Syv ud af 10 oplever senfølger efter kræft
Danmarkidag
GF Forsikring: Medvind til medlemmerne trods modvind på vejrfronten
GF Forsikring: Medvind til medlemmerne trods modvind på vejrfronten
Danmarkidag
SMV:Digital åbner for tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning
SMV:Digital åbner for tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning
Danmarkidag
Flere frivillige sikrer flot indsamlingsresultat: 37,7 mio. til kræftsagen
Flere frivillige sikrer flot indsamlingsresultat: 37,7 mio. til kræftsagen
Danmarkidag
Fremover skal bygningsdrift kunne svanemærkes
Fremover skal bygningsdrift kunne svanemærkes
Danmarkidag
Akut hjælp til angstanfald fylder ved Psykiatrifondens telefonrådgivning
Akut hjælp til angstanfald fylder ved Psykiatrifondens telefonrådgivning
Danmarkidag
Over en million udsatte fasaner i 2023: Parti kræver forbud
Over en million udsatte fasaner i 2023: Parti kræver forbud
Danmarkidag
FOA om nye overenskomster: Medlemmerne har talt og gjort deres stemme gældende
FOA om nye overenskomster: Medlemmerne har talt og gjort deres stemme gældende
Danmarkidag
Arbejdsgivere og fagforbund: Fyr op under den faglige stolthed
Arbejdsgivere og fagforbund: Fyr op under den faglige stolthed
Danmarkidag
Kedelig tendens blandt indleverede hittehunde hos Dyreværnet
Kedelig tendens blandt indleverede hittehunde hos Dyreværnet
Danmarkidag
Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder