Annonce
Del på Facebook   Print siden

Narkotikahandel, har forbindelse til drab af 25-årig på travbanen i Aarhus

Aarhus
Tirsdag 4. august 2020 kl. 10:36

Narkotikahandel, har forbindelse til drab af 25-årig på travbanen i Aarhus

Østjyllands Politi fremstiller tirsdag kl. 10.30 to mænd på 41 og 44 år fra Aarhus i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. De sigtes begge for medvirken til handel med narkotika.

Østjyllands Politi kæder narkotikahandlen sammen med drabet på en 25-årig mand, der den 22. juli, der blev skudt ved travbanen i Aarhus. De to anholdte er p.t. alene sigtet for medvirken til narkotikahandel.

”Vores efterforskning har vist, at drabet ved travbanen har forbindelse til en større narkotikahandel mellem to persongrupper. Vi fortsætter vores intensive efterforskning af sagen, og vi forventer yderligere anholdelser i takt med, at efterforskningen skrider frem” siger politiinspektør Michael Kjeldgaard.

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker af hensyn til den videre efterforskning ikke at oplyse yderligere om sagen på nuværende tidspunkt.




© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Aarhus

Standsede køretøj og fandt narko på adresse
Standsede køretøj og fandt narko på adresse
Aarhus
Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder