Strip, Overmark, Amtsavisen og Venstre


Lørdag 16. oktober 2021 kl. 13:00

Strip, Overmark, Amtsavisen og Venstre
Mogens Nyholm, Byrådsmedlem og Spidskandidat, Radikale Venstre


Af Mogens Nyholm, Byrådsmedlem og Spidskandidat, Radikale Venstre

Strip, Overmark, Amtsavisen og Venstre

På det seneste har Randers Amtsavis sat fokus på, om ledende kommunale medarbejdere må gå til mandestrip, som så slås det op på Facebook; og på Overmarks reaktive indspil herom.

Alle byrådets partier, undtagen Beboerlisten, har lavet en fælles udtalelse omkring samarbejdet mellem medarbejdere og byrådet. En udtalelse lokale Radikale Venstre gerne bakker op, da vi altid arbejder sådan – vi er professionelle. Går efter resultater, og spiller, når det er nødvendigt, en vagthundsrolle for borgerne vis a vis myndighedsdelen.

Jeg må konstatere, at jeg er rystet over, at det eneste parti Amtsavisen lader kommentere på fællesudtalelsen er Venstre – det lugter af misforstået godhed.

Venstre tager dyb afstand fra chikanerende adfærd, læses i avisen. Undskyld mig. Dobelmoral af værste skuffe fra lokale Venstre. Det ved lokalavisen selvfølgelig.

I december måned 2019 erklærede Venstre (og DF) nemlig offentligt mistillid til vores dygtige kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt. Venstre har ikke ophævet mistilliden til kommunens øverste embedsmand.

I april 2018 (i indeværende valgperiode) faldt der dom hos Domstolene over, at den meget omtalte omkonstituering, hvor tre udvalgsformænd blev fjernet fra deres poster, var ulovligt (parentes bemærkning: skatteborgerne betalte sagens omkostninger; ikke Oman, Venstre og DF).

Venstres underskrift på fællesudtalelsen er til at græde over. Mange borgerlige, må tænke som jeg.

I aktuelle mandestripsag, sagde jeg til Overmark, før avis polemik kom, at han var gået klart over stregen. Så er det sat på plads!

Nb. Gad vide hvordan pressen ville ragere, hvis undertegnede og borgmester Torben Hansen laver et Facebook opslag om, at vi går til kvindestrip lørdagen før kommunevalget. Vil de forsvare vores ret der til?

Blot for at sætte sagen på spidsen – men Hansen og jeg tager selvfølgelig ikke til kvindestrip.

Deltag i debatten på FacebookDeltag i debatten på Randersidag.dkKommentarer til artiklen:
Er enig med Mogens Nyholm: Venstres optræden i stripsagen er hyklerisk.
Se også min kommentar til det fine indlæg fra byrådsmedlem, tidligere borgmester, Henning Jensen Nyhuus, og min kommentar derunder
Bjarne Overmark, 17-10-2021 13:10:05

Hvorfor tager i ikke til mandestrip den dag. Skal i noget andet 😬
Flemming, 16-10-2021 16:58:42

Hvem har været til strip ?
Ivan Larsen , 16-10-2021 15:55:54


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.