Ny vej i Assentoft


Mandag 19. april 2021 kl. 12:00

Ny vej i Assentoft

.
Ny vej i Assentoft

Grundejerforeningen Søndergade 13 i Assentoft har anmodet forvaltningen i Randers Kommune om at få et vejnavn til deres vej. Det drejer sig om boligerne på adresserne Søndergade 13A-13L i Assentoft

På et udvalgsmøde i Miljø og Teknikudvalget d. 12. april godkendte udvalget grundejerforeningens ønske.

Navnet, som grundejerforeningen ønsker til deres vej er Blodbøgen. Om valget af navnet skiver formanden af grundejerforeningen:

Vi er en lille lukket vej, med 12 huse, som er en stikvej/sidevej til Søndergade i Assentoft. Husene er opført i 2007/2008 og er placeret på en matrikel, hvorpå der tidligere har ligget en gård, ved navn Skyttegården. På Skyttegården stod der er en stor flot blodbøg, som er bevaret på vores fællesområde og kendetegner vores lille kvarter.

Blodbøgen er fredet og vil derfor være centrum for vores fællesareal, så længe den lever. Derfor var tanken, at vejen skulle opkaldes efter dette smukke træ.

Det er forvaltningens vurdering, at det vil gøre adresserne mere entydige med et selvstændigt vejnavn.

Der er ikke vedtaget en bestemt vejnavngruppe for området, hvorfor vejnavnet Blodbøgen med dets historie fint kan passe ind. Vejnavnet kan også godkendes i hht. reglerne i adresseloven

© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.