Når forvaltningen i Randers Kommune smider guld på gaden


Mandag 19. april 2021 kl. 11:00

Når forvaltningen i Randers Kommune smider guld på gaden

.
Af byrådsmedlem Bjarne Overmark, Beboerlisten

FØLG MED PÅ BYRÅDSMØDET MANDAG D 26.4.2021-

Forvaltningens forulempelse og mobning af Jørgen Schirmer Nielsen de senere år samt forvaltningsfarcen i forbindelse med det uigennemtænkte og nu kuldsejlede forslag om at flytte Jørgen Schirmers arbejdsplads Læringscenter Randers / Skolernes Udviklingscenter bliver behandlet på byrådsmødet mandag d. 26.4.2021 - opfordrer alle Jørgens mange venner lokalt og nationalt til at følge debatten på byrådsmødet.

At Jørgen Schirmer - der om nogen har kæret sig om højnelse af kvaliteten i det lokale skolevæsen - er blevet gået af børn og skoleforvaltningen, kan alene betragtes som udslag af forvaltningens utryghed ved ansatte med velovervejede pædagogiske holdninger med trang til kvalitet i folkeskolens hverdag til gavn for ansatte, børn og forældre.

Og det er svineri med skatteydernes midler at betale dyre aftrædelsesordninger til velkvalificeret personale alene med det formål at undgå at regnearkstænkningen bliver forstyrret af kvalificerede betragtninger om folkeskolernes pædagogiske indsats og opgave.

Finder anledning til at citere afdøde skuespiller, tidligere direktør for Værket, Jens Okking, der for ca 20 år siden udtalte om det kommunale system i Randers: "I deres ånders højtidssale er der så lavt til loftet, at selv dværge må gå for over bøjet."


© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.