Magi i Operaen i Randers


Lørdag 16. oktober 2021 kl. 16:00

Magi i Operaen i Randers

Af Carina Kondrup

Magi i Operaen i Randers

Operaen Randers forvandles til et magisk univers i skolernes efterårsferie. Ugen byder på Magiskole, Hattemagerens the-selskab, Harry Potter dag, quiz aften, magiske brætspil og sluttes af med en uhyggelig lørdag aften.

For familiens mindste vil der mandag eftermiddag (kl. 13-16) være mulighed for at gå i Magiskole. Magiskolen BROGG er på besøg med det glemsomme spøgelse Lily Liljegren, den nærsynede Molly Mole og den mystiske og lettere forvirrede Madame Medusa.

Der startes med en workshop hvor børnene kan lave deres egen tryllestav. Herefter er der undervisning i kampmagi, magiske væsner og spådomme.

Tirsdag (kl. 10-22) vil vi gerne byde alle Harry Potter fans indenfor til masser af Harry Potter brætspil. Der er spil for både store og små – Yatzy, Labyrinth, Hogwarts Battle, Death Esters Rising, Harry Potter quiz og Trivial Pursuit.

Onsdag kl. 10-12 og igen kl. 13-15 kan du komme til Hattemagerens the-selskab, hvor der serveres te og farverige kager. Ved selskabet hvor man møder Hattemageren og Dronningen, sker der mærkelige ting. Alt er omvendt, bagvendt, på hovedet eller på anden måde helt skørt. Alle er velkomne, men det er mest for børn.

Onsdag aften er der quiz for hele familien. Kategorierne kan blandt andre være: Harry Potter, Fodbold, Friends og de forskellige årtier.

Ugens slutning byder på endnu flere brætspil og lørdag aften skrues der op for uhyggen. Varulve, True Crime, bedrageri, gys og gru vil præge denne aften

Magiskolen og Hattemagerens the-selskab koster kr. 50,-/pers. Ønsker man at spille koster det kr. 25,-/pers. Hygge og stemning indtages ganske gratis.

Skulle man have sult eller tørst der skal slukkes, kan der i Operaens Guld-bar f.eks. købes Drageskel, Spøgelsesblod og Heksebryg.


© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.