Lokalt jobsøgnings netværk får ledige seniorer i arbejde igen


Onsdag 22. september 2021 kl. 17:00

Lokalt jobsøgnings netværk får ledige seniorer i arbejde igen
3 medlemmer i Senior Erhverv drøfter dagens program.


Af Carina Kondrup

Lokalt jobsøgningsnetværk får ledige seniorer i arbejde igen

Senior Erhverv Kronjylland inviterer jobsøgere på besøg i egne lokaler onsdag 29. september. Alle ledige over 50 år får her mulighed for at tanke ny energi til at finde tilbage til arbejdsmarkedet. Senior Erhverv er i løbende kontakt med mange virksomheder i det kronjyske område og tilbyder herudover kurser og personlig coaching.

Det er en større gruppe af frivillige over 50 år, der står for planlægningen og afviklingen af de fælles jobsøgningsaktiviteter i netværkets lokaler på Dannevirkevej 20 på det gamle kaserneområde.

Senior Erhverv henter inspiration mange steder fra, bl.a. gennem netværkets samarbejde med jobcentre, A-kasser, rekrutteringsfirmaer og karrierekonsulenter.

”Men vi kan godt blive flere,” udtaler Leif Fris Petersen, formand i Senior Erhverv Kronjylland. ”Derfor holder vi en særlig introduktionsdag for nye medlemmer onsdag 29. september kl. 10-14.”

Leif Fris Petersen fra Senior Erhverv Kronjylland understreger: ”Ledige 50-plusser’s udfordring består ikke kun i ledighed, men også mange gange af en mangel på netværk. Senior Erhverv tager udgangspunkt i den enkeltes sociale liv og behov for at dyrke personlige relationer med fokus på at komme i job igen.”

Programmet i Senior Erhverv er mangfoldigt og består af besøg på virksomheder, at få peppet ansøgninger, CV og profilfotos op, at dele tips til den personlige præsentation og være synlig på de sociale medier.

Selve driften af netværkene såsom administration, kommunikationsopgaver, planlægning af aktiviteter med besøg af fagfolk og indimellem også rent sociale arrangementer varetages 100 procent af frivillige.


© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.