Kære sygeplejersker – velkommen til Randers – i KD støtter vi jer!


Torsdag 22. juli 2021 kl. 15:00

Kære sygeplejersker – velkommen til Randers – i KD støtter vi jer!

.
Flemming Østergaard Kandidat til regionsvalget i Region Midt

Hvor er det rigtig ærgerligt at sygeplejerskerne og arbejdsgiverne ikke har kunnet finde hinanden ifm. en ny overenskomst.

Men det var næsten forudsigeligt for arbejdsgiversiden havde ikke det ”værktøj ”der kunne have løst konflikten og det har for så vidt intet med den danske model at gøre.

Sygeplejerskekonflikten er ulykkelig men politikerne bærer hele ansvaret for konflikten

Det er fuldt forståeligt at sygeplejerskerne har fået nok – nok er nok!

I mange år er de blevet holdt hen med snak om at tjenestemands-reformen skulle opgraderes til en version 2.20 og vise versa. Men politikerne har ikke kunnet snøvle sig til at få løst det i den tro at ”det nok går over” men det gjorde det så ikke – det gør uretfærdigheder sjældent og det burde politikerne om nogen da vide!

Når en lovgivning er vedtaget i folketinget – tjenestemandsreformen fra 1969 – så er det også kun folketinget der kan ændre det -ikke ved forhandlingsbordet. Det behøver man ikke at have den store ledvogtereksamen for at kunne forstå. Politikerne har snork sovet i timen og de ligger nu som de har redt.

Kære politikere på ”borgen” – der må være nogle politikere der tager ansvar og kan se det retfærdige i sygeplejerskerne krav og kom så da nu i arbejdstøjet for det er kun jer der kun kan løse det.

Udstyr nu Anders Kühnau som chefforhandler med det værktøj som kan løse denne ulykkelige konflikt så tingene kan blive normaliseret snarest muligt.

Det er rigtig trist at sagesløse borgere nu skal inddrages i en konflikt som de hverken har lod eller del i og som er skabt af jer politikere, som I burde have løst forlææængst.

Kom nu med en troværdig og nagelfast udmelding til sygeplejerskernes om, at I vil løse det - måske ikke i ét hug men et nagelfast løfte om at det vil blive løst.


© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.