-Klik venligst--

Del på Facebook   Print siden

Medaljeregn og flot sæsonafslutning Swimteam Neptun

Sport
Torsdag 13. juni 2019 kl. 13:00

Medaljeregn og flot sæsonafslutning Swimteam Neptun

Det var med stor spænding, at Swimteam Neptun tog til det traditionelle og altid velbesøgte Midsommer Cup i Ikast, i pinse-weekenden.

Swimteam Neptuns to foregående stævner var klaret med bravour af svømmerne, og spændingen var derfor stor om de kunne lave det tredje flotte stævne, på række. Men de randrusianske konkurrencesvømmere svigtede ikke.

52 - 52!! - medaljer tog Swimteam Randers med hjem fra Ikast. Et historisk stort antal medaljer, til den randrusianske svømmeklub - dertil kan trænerstaben registrere 92 personlige rekorder. Et voldsomt flot resultat, der cementerer en fantastisk sæson for den randrusianske svømmeklub. Igen, igen cementerede Katrine Kruse sig som et yderst talentfuldt sprinternavn, på den danske svømmescene. Katrine tog 5 guld ud af 7 løb. Dertil deltog hun i 4x100 fri holdkappen, der i åben klasse tog suverænt guld, trods holdet kun bestod af juniorer og en årgangssvømmer. Netop den holdkap indeholdte flere af de andre medaljetagere; Freja Røjkjær Rasmussen fik virkelig vist, hvor talentfuld hun også er med 4 medaljer. På holdkappen var også Sofie Kruse, der cementerer en fuldstændig forrygende sæson med 7 medaljer, Alberte Christensen tog 2 medaljer, i favoritdisciplinerne 100 og 200 ryg. Maja Volke var ikke på holdkappen, men hun tog også 6 medaljer med hjem, deraf 5 i guld. En stor oplevelse ved stævnet, var Neptuns nye svømmer Mathias Laursen, der tog 5 medaljer ud af 6 mulige, og ser meget lovende ud for fremtiden! De sidste medaljetagere var: Maja Brøndum, Rasmus Gandrup, Sofie Sørensen, Thea Brøndum, Freya Mikkelsen, Frederikke Jacobsen, Mathilde Møller, Axel Hvam, Johan Brorson, Mads Larsen, Andreas Laursen, Lukas Mogensen.

Cheftræner Morten Brøndum var med til stævnet, som træner, og udtaler om stævnet: ”Vi er enormt stolte af vores svømmere, og meget imponeret af især den forårssæson, som de har lagt for dagen. Vi har set stor trænings-ihærdighed, stor koncentration til stævnerne, og langt større udviklingspotentiale end vi havde turde håbe på - de bedste er blevet bedre, og nærmer sig toppen af dansk svømning, vi har fået tilført en meget spændende svømmer i Mathias, og efter dem har vi nu en meget stor flok svømmere, der nærmer sig de hurtigste, og viser spændende udvikling og potentiale. Så på alle parametre, på alle svømmere, er vi meget spændte på næste sæson, og for nuværende utroligt stolte af den sæson de har leveret! ”

Swimteam Neptun har kun ét stævne tilbage i indeværende sæson, og det er for to svømmere; Det er Sofie Kruse Rasmussen, og Mathias Laursen, der sammen med cheftræner Morten Brøndum, tager til Nørresundby til de Danske årgangsmesterskaber. De finder sted den første weekend i juli måned. Med de to svømmeres udvikling i denne sæson, bliver det et yderst spændende dansk mesterskab.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Sport

Gratis golf og krolf
Gratis golf og krolf
Sport
På Pay & Playbanen og på krolfbanen kan du afprøve spillets udfordringer helt gratis.
Ungdomsroer fra Randers vinder 4 medaljer i Sarpsborg
Ungdomsroer fra Randers vinder 4 medaljer i Sarpsborg
Sport
Oliver Bach vinder medaljer ved Nordisk ungdomskaproning i Sarpsborg.
Flotte resultater ved DM til Neptun
Flotte resultater ved DM til Neptun
Sport
Swimteam Neptun var repræsenteret ved, for klubbens, sæsonens sidste stævne; De danske mesterskaber i svømning på langbane, for årgangssvømmere.
Ny sport i Randers
Ny sport i Randers
Sport
Randers Tennisklub er stolte over at kunne præsentere en ny sportsgren i Randers.
To mesterskaber til Randers Minigolf Klub
To mesterskaber til Randers Minigolf Klub
Sport
Traditionen tro satte Erik Meldgaard, Randers minigolf Klub sig i weekenden (29.-30. juni) på 1. pladsen i veteranrækken (65+) ved DM i minigolf, der blev afviklet i Ejby på Fyn.
EM guld i linedance
EM guld i linedance
Sport
I denne weekend var danserne fra Real LineDance til Europamesterskabet i linedance i byen Lommel i Belgien.
Mikkel Thorsen deltog til Paragolf på Bornholm
Mikkel Thorsen deltog til Paragolf på Bornholm
Sport
Paragolf Bornholm har i år 10 års jubilæum og fra Randers Fjord Golfklub deltog Mikkel Thorsen for 2. gang i turneringen. I år skulle han spille 9 huller sammen med 7 andre.
Randers Cykleklub af 1910 resultater
Randers Cykleklub af 1910 resultater
Sport
I lørdags blev det til en fantastisk flot sejr i Ungdom U17 klassen til Mads-Emil Dupont Hougaard fra Randers Cykleklub af 1910.
Spentrup IF og Sparekassen Kronjylland fortsætter tæt parløb
Spentrup IF og Sparekassen Kronjylland fortsætter tæt parløb
Sport
Sparekassen Kronjylland fortsætter som hovedsponsor. Haller og frivillighed skal fremtidssikres.
Randers Cykleklub af 1910 deltog lørdag i DM i holdløb
Randers Cykleklub af 1910 deltog lørdag i DM i holdløb
Sport
RC af 1910 havde to hold med i løb.
Klik venligst


Klik venligst
Klik venligst
Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld