Medaljeregn og flot sæsonafslutning Swimteam Neptun

Sport
Torsdag 13. juni 2019 kl. 13:00

Det var med stor spænding, at Swimteam Neptun tog til det traditionelle og altid velbesøgte Midsommer Cup i Ikast, i pinse-weekenden.

Swimteam Neptuns to foregående stævner var klaret med bravour af svømmerne, og spændingen var derfor stor om de kunne lave det tredje flotte stævne, på række. Men de randrusianske konkurrencesvømmere svigtede ikke.

52 - 52!! - medaljer tog Swimteam Randers med hjem fra Ikast. Et historisk stort antal medaljer, til den randrusianske svømmeklub - dertil kan trænerstaben registrere 92 personlige rekorder. Et voldsomt flot resultat, der cementerer en fantastisk sæson for den randrusianske svømmeklub. Igen, igen cementerede Katrine Kruse sig som et yderst talentfuldt sprinternavn, på den danske svømmescene. Katrine tog 5 guld ud af 7 løb. Dertil deltog hun i 4x100 fri holdkappen, der i åben klasse tog suverænt guld, trods holdet kun bestod af juniorer og en årgangssvømmer. Netop den holdkap indeholdte flere af de andre medaljetagere; Freja Røjkjær Rasmussen fik virkelig vist, hvor talentfuld hun også er med 4 medaljer. På holdkappen var også Sofie Kruse, der cementerer en fuldstændig forrygende sæson med 7 medaljer, Alberte Christensen tog 2 medaljer, i favoritdisciplinerne 100 og 200 ryg. Maja Volke var ikke på holdkappen, men hun tog også 6 medaljer med hjem, deraf 5 i guld. En stor oplevelse ved stævnet, var Neptuns nye svømmer Mathias Laursen, der tog 5 medaljer ud af 6 mulige, og ser meget lovende ud for fremtiden! De sidste medaljetagere var: Maja Brøndum, Rasmus Gandrup, Sofie Sørensen, Thea Brøndum, Freya Mikkelsen, Frederikke Jacobsen, Mathilde Møller, Axel Hvam, Johan Brorson, Mads Larsen, Andreas Laursen, Lukas Mogensen.

Cheftræner Morten Brøndum var med til stævnet, som træner, og udtaler om stævnet: ”Vi er enormt stolte af vores svømmere, og meget imponeret af især den forårssæson, som de har lagt for dagen. Vi har set stor trænings-ihærdighed, stor koncentration til stævnerne, og langt større udviklingspotentiale end vi havde turde håbe på - de bedste er blevet bedre, og nærmer sig toppen af dansk svømning, vi har fået tilført en meget spændende svømmer i Mathias, og efter dem har vi nu en meget stor flok svømmere, der nærmer sig de hurtigste, og viser spændende udvikling og potentiale. Så på alle parametre, på alle svømmere, er vi meget spændte på næste sæson, og for nuværende utroligt stolte af den sæson de har leveret! ”

Swimteam Neptun har kun ét stævne tilbage i indeværende sæson, og det er for to svømmere; Det er Sofie Kruse Rasmussen, og Mathias Laursen, der sammen med cheftræner Morten Brøndum, tager til Nørresundby til de Danske årgangsmesterskaber. De finder sted den første weekend i juli måned. Med de to svømmeres udvikling i denne sæson, bliver det et yderst spændende dansk mesterskab.