-Klik venligst--

Del på Facebook   Print siden

Måske slut med Støvringgård Festspil

Lørdag 24. november 2018 kl. 13:39

Måske slut med Støvringgård Festspil
Fra sidste års forestillling, Grease. Foto: Kurt Helge


Måske slut med Støvringgård Festspil
Fra sidste års forestillling, Grease. Foto: Kurt Helge
Støvringgård Festspil har måske spillet sin sidste forestilling i den smukke klosterpark, ja, sin sidste forestilling over hovedet.

Ved den nylig afholdte ordinære såvel som den ekstraordinære generalforsamling har det vist sig umuligt at etablere en ny bestyrelse.

Foreningen Nørhald Musik- og Teaterforening, som står bag Støvringgård Festspil, mangler akut nye medlemmer til bestyrelsen og risikerer at måtte lukke og slukke senest med udgangen af januar 2019, hvis der ikke findes en ny bestyrelse inden da.

Bestyrelsen består som udgangspunkt af 5 medlemmer og der skal vælges 4 nye!

Hvis der blandt RANDERSiDAG's læsere findes nogen, der kan/vil være interesseret i at bevare foreningen - og gøre en indsats herfor - kan henvendelse ske til fungerende formand Lars Kofod-Nielsen på koffy@live.dk

Der holdes i løbet af januar 2019 to på hinanden følgende ekstraordinære generalforsamlinger - de præcise datoer meddeles snarest her på siden. Formålet med disse ekstraordinære generalforsamlinger er at nedlægge foreningen, men altså: Du kan gøre en forskel!

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld