Læserbrev: Pharmakia

6. juni 2024
Læserbrev: Pharmakia

Læserbrev: Pharmakia

Indsendt af: Hans Peder From

Vi møder på dansk det græske ord pharmakia i flere varianter. Farmakologi, farmakonom, farmaci og farmaceut, og på engelsk har vi kælenavnet Big Pharma som betegnelse for lægemiddelindustrien.

Pharmakia betyder trolddom eller heksekunst. Det lyder jo ikke umiddelbart som noget man som kristen bør beskæftige sig med. Og det er helt korrekt. Pharmakia er formentligt Satans største succes, det middel han mest effektfuldt bruger til at styre og kontrollere, og i sidste ende ødelægge os. Fiat pengesystemet, penge skabt ud af den blå luft, uden anden værdi end den tillid vi har til dem, er en værdig konkurrent. Du må ikke have andre guder end mig, det glemte vi desværre. Så nu tror vi på Pharmakia og papirpenge, tal i en computer. Og på Videnskaben TM selvfølgelig.

Men størst af alt er Pharmakia. Vi lever i en tid hvor kampen mellem godt og ondt spidser til. Hvor det er vigtigere end nogensinde, at vi gennemskuer Satans løgne. Kun sådan kan vi bryde hans magt over os. En magt baseret på frygt. Og en de største løgne, som gør os mest bange og nemme at manipulere, er forestillingen om smitsomme sygdomme, Viruser!

Som flere og flere heldigvis begynder at forstå er forestillingen om en sygdom overført af en virus falsk. Og når du ikke kan blive syg af en virus, giver en vaccine ingen mening. Og sådan er det.

En satanisk løgn, intet andet. Der venter os en hård, men desværre nødvendig opgave med at forstå, at utroligt meget af det vi troede vi vidste, i virkeligheden ikke er andet end Satans løgne.