Læserbrev: Nu er det officielt! Danmark har fået en ny statsreligion

8. juni 2024
Læserbrev: Nu er det officielt! Danmark har fået en ny statsreligion

Læserbrev: Nu er det officielt! Danmark har fået en ny statsreligion

Indsendt af: Henrik Falkenfleth

Først blev Ase-troen afløst af Kristendommen, og nu er det hermed bekendtgjort at Kristendommen er udkonkurreret af Mammon (penge).

I de forgangende måneder og år, har den ene afsløring efter den anden vist at den økonomiske elite fuldstændig styrer uden om immaterielle begreber som moral, etik og rettidig omhu (for nu at bruge en tidligere virksomhedsejers ord).
Man behøver bare at nævne Panama-papers, Nordea, Danske Bank hvidvask, exorbitante lønninger og aftrædelsesordninger til toppen i Kommuner og Regioner, Lønstigninger I det offentlige og ISÆR I Folketinget, Specielle pensions- og aftrædelsesordninger til Folketingsmedlemmer, Den Sorte Svane – listen er uendelig – desværre

Det viser med alt tydelighed at de mennesker, for øvrigt hvis uddannelse skatteborgeren i Danmark har betalt, helt og holdent har mistet forbindelsen og respekten for de mennesker som, qua deres arbejdsindsats, sparsommelighed, og tillid, har sat dem på de positioner de holder i dag.

Offentlighedsloven er for få år siden blevet revideret, således det er endnu sværere at kigge politikerne og den offentlige administration efter i sømmene.

3 store partier i Folketinget modsætter sig at fremlægge partiregnskaberne Men ALLE danskere og alle virksomheder SKAL sende deres regnskaber til det offentlige. Og de virksomheder der kører I selskabsform SKAL offentliggøre deres regnskaber.
Det gamle mundhel hvem skal kontrollere kontrolløren, når kontrolløren er ude og tage kontrol mere og mere sandt.

I disse dage er der slutspurt på Europa Parlamentsvalget, og så undres man (endnu en gang) over FRÅS og putten underbordet (og I egen lomme) STADIG er udbredt blandt vores Folkevalgte.

Hver måned modtager EU-politikerne 37.000 kroner pr. måned skattefrit i blyantspenge – uden krav om dokumentation for, hvad pengene bruges på.

Blyantspenge er et tillæg til lønnen, (75.000,- pr. Måned + 2.600,- pr dag I skattefrit tillæg).
Blyantspenge skal bruges på konkrete udgifter, der er forbundet med at have et kontor i det land, vedkommende er valgt i. Det kan være leje, telefon, it og blyanter m.m.

De samlede udgifter for de 705 parlamentsmedlemmer er dermed 312 millioner kroner.
Der er ingen krav om, at parlamentarikerne skal dokumentere, hvordan de bruger pengene.
Og medlemmerne behøver ikke bruge pengene.
De har mulighed for at betale de penge, de ikke bruger, tilbage til Europa-Parlamentet, men det er ikke et krav.

Hverken Kira Marie Peter-Hansen (SF), Margrete Auken (SF), Peter Kofod (DF) eller løsgængeren Karen Melchior har lagt deres regnskaber frem, som de sagde, de ville.
Det er enten blevet glemt, “nedprioriteret” eller har ikke været muligt, lyder forklaringerne.

Kun Nikolaj Villumsen fra Enhedslisten og Pernille Weiss fra De Konservative har holdt, hvad de lovede da de blev valgt.

HUSK det når I sætter jeres kryds på søndag