Lær om sammenhængen mellem demens og høretab

7. juli 2024
Lær om sammenhængen mellem demens og høretab

gratis

Vil du blive klogere på, hvordan høretab påvirker demens, og hvad man kan gøre for måske at udskyde demens, når man har et høretab?

Høreforeningen inviterer dig til foredrag med Randi Wetke i Kulturhuset i Randers mandag d. 26. august kl. 19-21. Randi er tidligere overlæge på audiologisk afdeling på hhv. Århus og Odense Universitetshospital og har en dybdegående viden om konsekvenserne ved høretab.

Arrangementet er og henvender sig til dig med høretab og pårørende. Der er skrivetolkning og teleslyngeanlæg. Du behøver ikke være medlem af Høreforeningen for at deltage. Der vil være kaffe, te, kage og mulighed for at snakke sammen i pausen.

Adressen er: Kulturhuset, Stemannsgade 2, 8900 Randers

Tilmeld dig senest 15. august her: https://www.collect.nu/HF/Randers

Vi ses til en hyggelig, inspirerende og lærerig dag.
Bedste hilsner fra Ellen, frivillig medarrangør og deltager på dagen.

Vil du vide mere? Så kontakt Ida (isn@hoereforeningen.dk) eller Linda (ldn@hoereforeningen.dk) eller ring til Høreforeningen på tlf. 36 75 42 00 for at høre mere.

Aktiviteten er skabt som en del af Høreforeningens projekt “Nye veje til Frivillighed”, hvor personer med høretab selv kan stå for at planlægge og afholde et lokalt arrangement. Vil du også afholde et lokalt arrangement? Så send os din idé her: https://hoereforeningen.dk/viden-om/nye-veje-til-frivillighed/id%C3%A9er-til-aktiviteter/