Ladegaarden søger pædagog – Er det dig?

2. april 2022
Ladegaarden søger pædagog – Er det dig?

Boformen Ladegården søger pr. 1. juni en pædagog!

JOBANNONCE

Brænder du for at gøre en forskel på en arbejdsplads, hvor missionen er at give liv til årene og gøre en forskel i hverdagen? Søger du nye udfordringer, med lyst til at være en del af en arbejdsplads i udvikling, og lyst og glæde ved at arbejde i et tværfagligt miljø? Så er du vores nye kollega.

Hvem er vi?

Ladegårdens målgruppe er mennesker, som har haft et mangeårigt misbrug af stoffer og/eller alkohol, hvor mulighederne for behandling anses for udtømte. Der er tale om mennesker, der ikke længere kan bo selvstændigt, eller rummes på traditionelle tilbud. På Ladegården kan man bo med sit misbrug.

Ladegården, er en alternativ boform, som råder over 27 selvstændige boliger, for socialt udsatte borgere. Der samarbejdes med KFUMs Sociale arbejde i Danmark, og der er tegnet driftsoverenskomst med Randers Kommune. Der er cirka 20 ansatte på Ladegården.

Ladegårdens kerneydelse, er relations arbejde gennem samvær og aktiviteter, dette fortrinsvist internt. Derudover yder vi støtte til hverdagens gøremål, og hjælp til administration af medicin og lettere plejeopgaver.

Hos os kan du opleve en hverdag, som du selv har mulighed for at præge, og hvor du får lov til at arbejde selvstændigt i et varieret, udfordrende og givende miljø.

Vi søger
Vi søger en dygtig pædagog, gerne med erfaring fra lignende bosteder, psykiatrien eller misbrugsområdet. Vi arbejder tværfagligt og alle deltager på lige fod i det daglige arbejde. Kontaktpersonsrollen består således af både lettere pleje opgaver og af en tung relationel pædagogisk indsats.

Vi søger dig, som

– Er rummelig, men har en bevidsthed, om egne rammer og grænser
– Er åben og tydelig i din kommunikation
– Har evne til at forholde dig aktiv, og er reflekterende ifh. til din faglighed
– Har vilje til at bruge supervision, sparring og feedback, som udviklingsværktøj
– Har gode samarbejdsevner og relationelle kompetencer
– Sammen med de øvrige medarbejderne evner, at fastholde en tryg- og tillidsfuld kultur
– Er samarbejdsorienteret og engageret
– Har lyst til at skabe gode trygge rammer, omkring mennesker på samfundets kant.
– Er positiv, og har mental styrke til lejlighedsvis, at håndtere verbale overgreb- og udadreagerende adfærd.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et udfordrende og alsidigt job, på en god arbejdsplads med stor faglighed og høj social kapital. Vi er en organisation med et kristent værdigrundlag, der lægger vægt på rummelighed, respekt, arbejdsmiljø, trivsel og udvikling.

Du vil indgå i et team, hvor engagement og faglighed er fremtrædende, blandt andet igennem supervision og undervisning.

Vi er en arbejdsplads med plads til forskellighed, og vi tror på, at sammen lykkes vi bedst. Du vil komme til en mangfoldig personalegruppe, bestående af sygeplejerske, social- og sundhedsassistenter, pædagoger, samt et team af faste afløsere.

Ansættelsesforhold

Der er tale om en fast stilling på 37 timer. Arbejdstiden er i dag- og aftenvagter, weekend- og enkelte rådighedsvagter. Ladegården er døgnbemandet.
Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i forhold til gældende overenskomst, på baggrund af kvalifikationer.
Yderligere information

Læs mere om Ladegården på vores hjemmeside og om KFUMs Sociale Arbejde på deres hjemmeside.

For yderligere information om stillingen kan du kontakte.
Forstander Arne Mortensen på telefon 23 82 78 02.
Eller stedfortræder Matilde Due på telefon 89 15 73 30

Kender du ikke Ladegården, eller vil høre mere om stillingen, er du velkommen til informationsmøde og rundvisning på Ladegården den 13. april kl. 16.00