Del på Facebook   Print siden

Kære byråd, hvad vil i huskes for?

Onsdag 11. oktober 2017 kl. 12:24

Kære byråd, hvad vil i huskes for?
Rebecca Marie Pedersen, Udbyhøjvej 180, Dronningborg, Randers NØ.
LÆSERBREV Af Rebecca Marie Pedersen, Udbyhøjvej 180, Dronningborg, Randers NØ.

Randers er en by i forandringer. Forandringer, som koster kommunen dyrt. Der er blevet fremlagt en masse nye tiltag, som ville gøre Randers mere attraktiv.

Men, hvad med os borgere? Bliver underskuddet mindsket i Familieafdelingen, hvis Hal 4 bliver til? Får skolerne en lysere fremtid, hvis der kommer et stort havnebad? Nej, det tror jeg desværre ikke.

Budgettet i Randers skal omlægges, hvis ikke Randers kun skal leve af turisme. Der bliver snakket så meget om, at alle skal have en chance, og vi alle skal have lige muligheder. Men alligevel vælger man prestigeprojekter, frem for velfærd. En velfærd som får Randers til at hænge sammen.

Man har efterhånden mistet tilliden til, at Claus Omann Jensen (V) og Co. kan føre Randers videre i yderligere 4 år. Men spørgsmålet er: Har I nogensinde lyttet til borgerne? Et ordsprog siger: En klog mand har lange ører og en kort tunge. Desværre er det omvendt her. Hvis man som politiker skal drive en by, skal man samle borgernes ønsker, og ikke gennemføre projekter for at bliver husket om 100 år. Det man bliver husket for nu, er ikke just positivt.

Jeg tror på, at Randers har brug for en forandring, for at Randers bliver attraktiv. Men det betyder nødvendigvis ikke at vi nu skal bygge et sted, hvor vi kan tiltrække større kunstnere og tilmed et større publikum. Hvis I virkelig vil samle Randers, så skal I tænke anderledes. Men glem ej: Et kæmpe havnebad lyder skønt, men man må priotere.

Min mor siger altid til mig, at jeg skal rydde op på mit værelse, før jeg får gæster. Det hænger godt sammen med, hvordan jeg tænker, Randers skal komme videre. Få styr på nedskæringerne og underskuddene, før endnu et prestigeprojekt får ben at gå på.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


Rebecca Marie Pedersen, Udbyhøjvej 180 Randers NØ, 26829922

Kommentarer til artiklen:
Tak fordi Venstre gør en stor indsats for at udvikle Randers til et godt sted at bo.
Heldigvis er den sædvanlige håndfuld af grædekoner ikke repræsentativ for flertallet af borgere i Randers.
Ole Bang, 12-10-2017 14:53:35

Et godt skrevet læserbrev, du fremkommer med enkelhed og klar skrift, ud med et par af de problemer, som det nuværende byrod har fået skabt for sig selv.

Din pointe med at vi trænger til et nyt BYRÅD er jeg helt enig i.

Et nyt flertal, hvor ordentlighed, faglighed, gennemsigtighed og hvor viljen til at lytte til almindelige mennesker atter kommer i fokus.

Søren Mikkelsen, Sociallisten, liste M, 12-10-2017 07:45:54

Faktuelle fejl: FLODbadet i Randers er en forening, hvor ildsjæle GRATIS med hjælp fra sponsorer arbejder for at få noget attraktivt for alle borgere i kommunen.
Den nye multihal Arena Randers er en selvejende institution, der ønsket at tilbygge og modernisere deres hal, som blev bygget af fremsynede personer for 45 år siden, til gavn for alle brugerne.
Disse projekter har intet med prestige at gøre, men for ejerne ansvarlighed for fremtiden.

Arne Erikslev, 12-10-2017 00:32:24

Christian Boldsen og co leverer selv beviserne for, at din analyse er korrekt: Der skal gode skoler, gode daginstitutioner, gode kultur og fritidstilbud til, for at gode skatteydere vil flytte til Randers, siger de.
OG DET HAR VI IKKE RÅD TIL, FØR DE GODE SKATTEYDERE ER KOMMET!
Jamen, det er da en velsignet logik, som forhåbentligt kun findes i Venstre - og måske DF.
Jeg håber, at Christian Boldsen, Torsten Westh og Mikael Frank læser dit læserbrev én gang eller to mere, for de har ikke forstået ret meget.
Finn Rytter Larsen, 12-10-2017 00:12:58

I to rammer rigtigt.

Balance og ansvarlighed - det giver plads til udvikling.....

Det er vejen til en kommune, der er værd at leve i.
Michael Frank , 11-10-2017 21:07:27

Tjah nu har Randers kommune et budget på ca 6 mia - så grundlæggende er det ganske få af disse midler der anvendes på attraktioner - hvordan man ellers afgrænser dette. Og så har Randers faktisk en positiv balance hvad angår tilflytning - 200 personer i 2016 - fjerdemest i Region Midtjylland. Og kilden ja: Region Midtjylland - Midt I statistikken.
Torsten Westh, 11-10-2017 19:16:45

Jeg har flere venner på Sjælland og hver gang der skulle have været givet kvajebajere fra flertallet i byrådet til borgerne, så hører jeg kun latter derovre fra. Og jeg må give dem ret i morskaben/galskaben. En revy ville kunne bruge 3 timer på at fyre det ene nummer af efter det andet om morskaben/galskaben i byrådet og stadig ikke udtømt emnet. I snakker om at vil lytte til borgerne men glemmer at tænde for høreapparaterne og kører klatten efter jeres hoved uden sund fornuft.
Erich Poser, 11-10-2017 17:44:12

Jeg tror desværre bare at vores velfærdssystem falder sammen, hvis vi kaster størstedelen af pengene efter attraktioner som gør Randers speciel. De folk som er interesseret i Randers, læser også aviser. Her forekommer overskrifter som "Skolelukninger" "Spareplaner på udsatte børn og unge" Disse overskrifter får ikke folk til at flytte til Randers, tvært imod. Byrådet burde hellere tænker på os borger, som faktisk BOR i Randers Kommune, men ikke børnefamilien som gerne vil flytter hertil, i løbet af de næste 2 år. For en gangs skyld skal VI i første række, og ikke sættes til side.
Rebecca Marie Pedersen, 11-10-2017 16:22:59

Kære Rebecca
Tak for dit indlæg.. kunne ikke være mere enig...
Kristina Begtrup Pedersen , 11-10-2017 15:38:20

Hej Rebecca. Er helt uenig med dine midler til at nå målet. Vi vil ALLE i byrådet gerne mere velfærd, men vi (V og DF) vil ikke blot bruge løs og så efterfølgende se om der var råd til det.
Derfor vil vi gøre kagen, som vi skal dele ud til velfærd, større før vi bruger pengene. Kagen kan gøres større ved at få gode skatteydere til at flytte til Randers kommune. Disse skatteydere vil bl.s. Flytte til Randers hvis vi har gode skoler, gode daginstitutioner, gode kultur og fritidstilbud. Derfor kan vi ikke blot bruge alle vores penge på velfærd, men finde en balance . Ellers løber vi tør for penge i løbet af et par år.
Christian Boldsen, 11-10-2017 15:37:20

Fuldstændig KORREKT! Tak for et godt indlæg.
Pernille Heibøll Sørensen, 11-10-2017 14:46:29

Tak for indsparket Rebekka. Jeg er helt enig!!

Henrik Manero Hald, 11-10-2017 14:46:08

Super skrevet og selvfølgelig bør det give stof til eftertanke. Ikke blot til flertallet i byrådet, men så sandelig også til os andre i oppositionen.

Jens Laursen, Beboerlisten, Liste L
Jens Laursen, 11-10-2017 13:51:23

Velformuleret og fornuftigt. Tak Rebekka for dit indlæg. Det er dejligt at andre kan se, at der er "nice to have - og need to have" Det er åbenbart ikke alle, der har fået ind med modermælken, at man skal orden sine pligter - før fornøjelserne.
Helle Rasmussen, SocialListen, 11-10-2017 13:45:23

Når selv unge mennesker som Rebekka kan se et misforhold mellem borgernes ønsker og byrådsflertallets ageren på anlægssiden, er det tid til et systemskifte.
Et flot og ærligt indlæg fra Rebekka. Tak for det.
Poul Rubach , 11-10-2017 13:39:20

Et super godt og sobert læserbrev, som jeg er helt enig i.
Ole G. H. Sørensen, 11-10-2017 13:01:28


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Debat

Skal børnene i Dronningborg gå i morgentrafik-ordning?
Skal børnene i Dronningborg gå i morgentrafik-ordning?
Debat
Sygeplejerskekonflikten er ulykkelig
Sygeplejerskekonflikten er ulykkelig
Debat
Tæt på målet for nye klub- og omklædningsfaciliteter i Stevnstrup'
Tæt på målet for nye klub- og omklædningsfaciliteter i Stevnstrup'
Debat
Til byrådet, direktionen m.fl
Til byrådet, direktionen m.fl
Debat
Q8-spøgelseshus i Drastrup forvandles til flot butik
Q8-spøgelseshus i Drastrup forvandles til flot butik
Debat
Socialdemokratiet: Vi vil landsbyerne
Socialdemokratiet: Vi vil landsbyerne
Debat
Det frie valg er endnu engang under pres
Det frie valg er endnu engang under pres
Debat
Hvorfor? Spørger man i Bjerregrav.
Hvorfor? Spørger man i Bjerregrav.
Debat
Vil 16 blokere for 521 borgeres ønske om cykelsti?
Vil 16 blokere for 521 borgeres ønske om cykelsti?
Debat
Kommuneøkonomi - Lex Brixtofte må blødgøres
Kommuneøkonomi - Lex Brixtofte må blødgøres
Debat
Tilbudsaviser og magasiner m.m:


Regionale nyheder