Jobbank: Mange muligheder for vikarjobs i Randers Kommune

11. april 2022
Jobbank: Mange muligheder for vikarjobs i Randers Kommune

Jobbank: Mange muligheder for vikarjobs i Randers Kommune

Af Carina Kondrup

Hvis man har kompetencerne til at arbejde med mennesker eller rengøring, så kan man tilmelde sig Randers Kommunes jobbank. Så har man muligheden for at få tilbud om vikarjobs med opgaver inden for ældrepleje, børneområdet, socialområdet og rengøring.

Randers Kommune har oprettet en jobbank for borgere med lyst til at gøre en forskel og mulighed for at give en ekstra hånd i forbindelse med vikardækning. Man kan tilmelde sig, hvis man har kompetencer inden for områder med mangel på arbejdskraft.

“På ældreområdet har vi brug for god og fagligt kvalificeret hjælp til at indgå i pleje- og omsorgsopgaver. For eksempel på ældrecentre og i hjemmeplejen. Vi sørger naturligvis for en god introduktion til arbejdspladsen, kollegagruppen og opgaverne – uanset opgavens art”, siger Lene Jensen, omsorgschef i Randers Kommune.

Der er også mulighed for spændende opgaver i socialområdet

“Det kan være på et botilbud på handicap- eller autismeområde, hvor der er brug for støtte til at leve det gode hverdagsliv. Det kan være opgaver som at støtte borgeren i praktiske opgaver i boligen eller til at indgå i sociale aktiviteter. Som medarbejder på socialområdet er det vigtigt, at man har lyst til at være sammen med borgerne, lære dem at kende og samarbejde med kolleger om, hvad den enkelte borger har brug for”, siger Runa Steenfeldt, socialchef i Randers Kommune, og tilføjer:

“Der vil være kompetente og dygtige kolleger omkring de nye medarbejdere, der sammen med ledelsen bistår med oplæring, sparring og faglig refleksion. Man står dermed ikke alene med opgaven, men bliver en del af gode arbejdsfællesskaber”.

Jobbanken er en oplagt mulighed for borgere, der er studerende, pensionerede, efterlønnere eller jobsøgende. Randers kommune tilbyder ansættelsesgrad og timetal efter ønske og kvalifikationer. Man kan tilmelde sig jobbanken via Randers Kommunes hjemmeside.