Del på Facebook   Print siden

Inviterer til virtuel vinsmagning

Randers
Fredag 3. april 2020 kl. 13:00

Inviterer til virtuel vinsmagning


Igennem de seneste 10 år har der udspillet sig et frugtvinseventyr på en ejendom i Midtjylland. Her har den tidligere efterskoleforstander Jens Skovgaard Pedersen – sammen med sin kone og sin frugtavlerkollega Flemming Villebro Jørgensen – skabt et marked for eksklusive vine fremstillet af danske frugter og bær.

Man har på relativt kort tid opbygget en kundeportefølje af de bedste restauranter i Danmark, samtidig med at vinene bliver forhandlet af en lang række vinhandlere landet over. Herudover serveres vinene på Michelin-restauranter i både Norge, Tyskland, Frankrig, Belgien og USA. Sideløbende med dette har man opbygget rammer på vineriet til afholdelse af vinsmagninger, gastronomiske events, udendørs sommerrestaurant osv. En udvikling som inden for de seneste år har ført til at op imod 15.000 mennesker har besøgt vineriet årligt.

”Folk kommer for at få sig en vinøs overraskelse. For lad os være ærlige, ingen har de store forventninger til frugtvin, når de skal smage det for første gang, men de fleste bliver heldigvis både begejstrede og imponerede”, siger Jens Skovgaard Pedersen. Ud over selve vinsmagningen, byder Cold Hand Winery også på den gode historie om iværksætteri og en engageret kærlighed til de bedste danske frugter og bær – og forædlingen heraf.

Må tænke i alternativer som konsekvens af Corona-krisen: Virtuel vinsmagning
Men hvad gør man så som vinavler, når restauranterne er lukket, vinhandlerne gået i sort og alle vinsmagningerne på stedet er aflyste som følge af Covid-19?

”Vi inviterer alle venner og nysgerrige til verdens største virtuelle vinsmagning. Intet mindre! Nu skal frugtvinen have sit folkelige gennembrud. Og det her er en gylden mulighed for dem, der bor geografisk langt væk at se vineriet, deltage i en vinsmagning og smage vores prisvindende vine. Man bestiller simpelthen en vinsmagningspakke på vores website, som fragtfrit vil blive leveret direkte hjem i stuen, så man kan sidde i sikkerhed derhjemme i de her Corona-tider. Og se sender vi LIVE på Facebook og Instagram”, siger Jens Skovgaard Pedersen.

Den virtuelle vinsmagning finder sted skærtorsdag d. 9. april kl. 20:00 – 21:00 på Facebook og Instagram. Her byder vinavler Jens Skovgaard Pedersen i topform inden for i vineriet, smager og præsenterer frugtvine og snacks, samtidig med at han viser rundt på vineriet og fortæller røverhistorier fra de 10 års frugtvinseventyr.

Vinsmagningspakke med vine og snacks
Den virtuelle vinsmagning kan ses live af alle, der følger Cold Hand Winery på enten Facebook eller Instagram. Hvis man vil have det fulde udbytte og smagsoplevelse, kan man forinden købe en vinsmagningspakke med aftenens vine og hjemmelavede snacks til 750,- for 2-3 personer. Pakken bestilles på www.coldhandwinery.dk og bliver bragt direkte hjem til døren fragtfrit – hvor alle vinene og snacks er klar til at blive nydt sammen med Jens på afstand. Der medfølger også en lille vejledning.

”Det handler om at få nogle oplevelser i de her tider, men hvor der tages hensyn til de restriktioner og forbehold, der er nødvendige under denne verserende epidemi. Det her arrangement kan give en særlig og anderledes oplevelse hjemme i stuerne. Her kan man være sammen hver for sig, være sammen med hinanden hjemme i stuerne og gå på opdagelse i danske smagsherligheder”, slutter Jens Skovgaard Pedersen.

Hvad: Virtuel vinsmagning – LIVE på Facebook og Instagram

Hvornår: Skærtorsdag d. 9. april kl. 20:00-21:00

Hvor: Cold Hand Winery – men på afstand hjemme i stuerne. LIVE-sendingen foregår på Facebook og Instagram.

Hvem: Vinavler Jens Skovgaard Pedersen, Cold Hand Winery

Pris: Den virtuelle vinsmagning kan ses live af alle, der følger Cold Hand Winery på enten Facebook eller Instagram. Hvis man vil have det fulde udbytte og smagsoplevelse, kan man købe en smagepakke med aftenens vine og hjemmelavede snacks til 750,- for 2-3 personer. Pakken bestilles på www.coldhandwinery.dk og bliver leveret fragtfrit tirsdag eller onsdag – op til smagningen.

Mere info: Kassen som rækker til 2-3 personer indeholder: 6 vine (5 kendte og en ny). 5 snacks + sødt. 1 vejledning.
https://www.coldhandwinery.dk/vare/vinsmagningskasse/






© Copyright 2020 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Randers

Retten i Randers kl. 11.00
Retten i Randers kl. 11.00
Randers
Anders og Jakob
Anders og Jakob
Randers
Pakhuset er klar til genåbning
Pakhuset er klar til genåbning
Randers
Børn og vilde blomster på Nordre Fælled
Børn og vilde blomster på Nordre Fælled
Randers
Landsbyfestival 2020
Landsbyfestival 2020
Randers
Mere udeservering og to millioner kroner er på vej til Randers Midtby
Mere udeservering og to millioner kroner er på vej til Randers Midtby
Randers
Fra biomedicin til tømrerfaget
Fra biomedicin til tømrerfaget
Randers
Ny fagchef på privat
Ny fagchef på privat
Randers
Terapeuter højner kvaliteten på plejecentrene i Randers
Terapeuter højner kvaliteten på plejecentrene i Randers
Randers
Ny pulje åbner for ansøgninger til kulturoplevelser
Ny pulje åbner for ansøgninger til kulturoplevelser
Randers


Regionale nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev