Inger Støjberg inviterer til fest for dansk landbrug på lørdag

31. marts 2024
Inger Støjberg inviterer til fest for dansk landbrug på lørdag

Den kommende CO2-afgift på dansk landbrug har vakt stor debat, siden det såkaldte Svarer-udvalg kom med sine anbefalinger til regeringen i februar. En af de største kritikere af CO2-afgiften har fra starten været Inger Støjberg, formand for Danmarksdemokraterne, der bl.a. har kaldt det et angreb på landdistrikterne.

Nu tager Støjberg så næste skridt i kampen mod CO2-afgiften. Den 6. april holder Danmarksdemokraternes formand et såkaldt CO2-Rally i Randers, hvor hun inviterer på pølser og øl/vand i landbrugets tegn.

Jeg har fra starten været en arg modstander af CO2-afgiften, og det her arrangement skal mest af alt ses som en hyggelig dag, hvor alle er velkomne til at komme og høre om alle de gode ting, der er ved vores landbrug. Der kommer også en hoppeborg, så der er noget for enhver størrelse, siger Inger Støjberg.

På partiets hjemmeside er det allerede nu muligt at tilmelde sig arrangementet, der er en del af flere arrangementer i foråret, hvor Støjberg kommer rundt i landet og fortæller om sin modstand mod CO2-afgiften. Senest var hun i Hovborg i Sønderjylland, hvor der var mere end 450 fremmødte. Om der kommer lige så mange den 6. april, tør partiformanden dog ikke spå om.

Jeg er glad for al den opbakning, vi får, og mest af alt håber jeg bare, at folk får en hyggelig dag. Det vigtigste er, at vi får fortalt om alt det gode, dansk landbrug gør, og om alle de konsekvenser, som en CO2-afgift vil få. Der er ikke ét eneste andet land i verden, der har en afgift på landbruget, og derfor kommer det her også til at svække dansk landbrug i forhold til andre lande. Det er simpelthen den forkerte vej at gå, forklarer Inger Støjberg.

Det foregår:
6. april i Jylland kl. 13.00-15.00
Kirkegaard, Fløjstrupvej 29, 8960 Randers SØ