-
---Klik venligst

Del på Facebook   Print siden

Hermans Hermits på hjemmebane i Randers

Forside
Søndag 14. april 2019 kl. 15:00

Hermans Hermits på hjemmebane i Randers
Stig Ulrichsen fra CB & Ole B. Booking A/S har placeret sig imellem Hermans Hermits. Han lover at overlade det til publikum at synge med.


Du tænker sikkert, hvad mener vi med denne overskrift? Hjemmebane, jamen de er jo fra Manchester i England, hvordan kan Randers på nogen måde være en hjemmebane.

Men faktisk har har Randers været omdrejningspunktet for Herman's Hermits igennem mange år. Måske ikke fordi de har spillet i byen, men fordi at de altid har boet i byen når de har turneret rundt i Danmark.

"Vi kender næsten Randers ligeså godt som Manchester. Vi har boet her ret ofte," fortæller Barry Whitwam fra Hermans Hermits. "Og vi elsker Randers midtby, disse skønne gågader, hvor man bare kan nyde livet, det er noget særligt." forklarer han.

Sidste gang at de spillede i byen var for 3 år siden, og det var også på fiskerestaurat Pakhuset. For fuldt hus iøvrigt, og det blev en koncertfest som man talte længe om i byen.

Barry og Hermans Hermits er ikke hr-hvem-som-helst. De var en væsentlig del af 60'er musikken, som var domineret af engelske kunstnere. De var en ud af tre af de mest betydningsfulde navne. De øvrige to var The Beatles og The Rolling Stones.

En af grundene til Hermans Hermits tilknytning til Randers skyldes det lokale koncertbureau CB & Ole B. Den daværende ejer, Calle Nielsen var manden der sørgede for at bringe Hermans Hermits tilbage til Danmark, og det var lettest at lade dem bo på en af byens hoteller, når de turnerede i landet. En tradition som den nuværende ejer Stig Ulrichsen holder fast ved. Han overtog firmaet i 2008, efter grundlæggerns død.

"Det er vigtigt at vi bakker op om hinanden her i byen. Derfor er det vigtigt for mig at bruge de lokale muligheder hver gang at det er muligt. Bilerne til vores turneer lejer vi altid her i byen." forklarer han.

Den 11. Maj spiller Hermans Hermits igen på fiskerestaurant Pakhuset, og Stig lover en lige så festlig aften som sidst.
"Det bliver en ren syng-med oplevelse, for "bandet har så mange hits, at man tænker, nå ja, den lavede de også. Herman Hermits er en genganger mange steder, netop fordi de forstår at skabe en helt speciel koncertaften." fortæller han videre.

Siden starten i Manchester den 1. april 1964 har Herman's Hermits stået for 23 hit-singler, 10 lp'er, 3 portrætudsendelser og utallige tv-shows og koncertturneer over hele verden. Til dags dato har Herman's Hermits noteret sig for et pladesalg på over 60 millioner.

Siden 1971 og Peter Noone's beslutning om at starte en solo-karriere har gruppen aldrig stoppet. Det originale medlem Barry (The Bean) Whitman har været med til at udvikle Herman's Hermits til en af branchens hårdest arbejdende grupper.

Masser af turneer bliver det stadig til med over 200 koncerter om året. Disse strækker sig over Tyskland, Japan, Belgien, Holland, Danmark, Norge, Sverige, USA, Canada, Australien, New Zealand, og der bliver da også stadig tid til en del koncerter i hjemlandet England.

Herman's Hermits har stort publikumstække alle steder. Såvel de efterhånden voksne 60'er børn som nye fans, der rider med på bølgen, får alle steder fuld valuta for pengene. Herman's Hermits leverer et show helt i topklasse med en forrygende og dynamisk sceneoptræden og en solid musikalitet, hvor "Golden Oldies" stadig er en væsentlig del af showet. Hvem lader sig ikke gribe af nostalgien og synge med på numre som: "No Milk Today" "There's a kind of Hush" og "Mrs. Brown You've Got A Lovely Daughter".

Fra 60'erne, gennem 70'erne, 80'erne, 90'erne og nu i det nye årtusinde er Herman's Hermits "Still going strong".

Foruden det originale medlem Barry Whitman består gruppen af Geoff Foot, der har været tilknyttet bandet siden 1971, samt Paul Cornwell og Anthony Hancox.

Arrangør Hans Christian Møller fra fiskerestaurant Pakhuset glæder sig også til koncerten;
"Jeg kan love, at det bliver en ren hit koncert, hvor publikum kan nynne med på størstedelen af sangene. Det var en fest uden lige, sidst at de var det. Alle morede sig og havde en forrygende aften."

Billetter kan købes her.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Forside

Renseanlæg i Spentrup har renset spildevand for sidste gang
Renseanlæg i Spentrup har renset spildevand for sidste gang
Forside
Vandmiljø Randers lukkede fredag den 14. juni Spentrup Renseanlæg.
Danske cyklister har sparet kloden for 1,5 mio. kg CO2
Danske cyklister har sparet kloden for 1,5 mio. kg CO2
Forside
Et cykelhold fra PFA i København vandt Vi Cykler til Arbejde 2019, mens en holdkaptajn fra Fredericia kunne fejre 21 år som holdkaptajn.
Åbning af børneteaterfestival
Åbning af børneteaterfestival
Forside
Lørdag den 15. juni var Jennumparkens børnekor med til at åbne børneteaterfestival på Amfiscenen ved Randers Egnsteater.
Østjyske elever får byggeri på skoleskemaet
Østjyske elever får byggeri på skoleskemaet
Forside
Skoleelever fra Østjylland får snart mulighed for at komme ind bag hegnet på en byggeplads og prøve kræfter med bygge- og anlægsbranchens værktøj og metoder.
Årets Asfergborger støtter det lokale handelsliv
Årets Asfergborger støtter det lokale handelsliv
Forside
Årets Asfergborger blev i 2018 Claus Edelgaard Nielsen. Claus har netop overrakt prisens 5.000 kroner til Støtteforeningen Vestergade 16
To Fantastiske Udstillinger
To Fantastiske Udstillinger
Forside
Fra lørdag den 29. juni til søndag den 7. juli danner Memphis Mansion rammen for to fantastiske udstillinger.
Kom til Girls Night Out på Yesterday
Kom til Girls Night Out på Yesterday
Forside
Så er det endelig tid til endnu en fantastisk Girls Night Out hos Nordisk Film Biografer i Randers! Denne gang på den romantiske komedie 'Yesterday'.
’Maccen’ i Randers har fødselsdag
’Maccen’ i Randers har fødselsdag
Forside
16. juni 1999 var en stor dag for burgerelskende randrusianere.
Donation til børnekor
Donation til børnekor
Forside
De yngste fra Jennumparkens Børnekor sang ved generalforsamlingen for Randers Østre Inner Wheel Club onsdag den 12. juni.
Regionshospitalet Randers har nedbragt deres madspild
Regionshospitalet Randers har nedbragt deres madspild
Forside
Nyt initiativ nedbringer madspild i storkøkkener.
Klik venligst


Klik venligst
Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld