Klik venligst
--Klik venligst-

Del på Facebook   Print siden

Hermans Hermits på hjemmebane i Randers

Forside
Søndag 14. april 2019 kl. 15:00

Hermans Hermits på hjemmebane i Randers
Stig Ulrichsen fra CB & Ole B. Booking A/S har placeret sig imellem Hermans Hermits. Han lover at overlade det til publikum at synge med.


Du tænker sikkert, hvad mener vi med denne overskrift? Hjemmebane, jamen de er jo fra Manchester i England, hvordan kan Randers på nogen måde være en hjemmebane.

Men faktisk har har Randers været omdrejningspunktet for Herman's Hermits igennem mange år. Måske ikke fordi de har spillet i byen, men fordi at de altid har boet i byen når de har turneret rundt i Danmark.

"Vi kender næsten Randers ligeså godt som Manchester. Vi har boet her ret ofte," fortæller Barry Whitwam fra Hermans Hermits. "Og vi elsker Randers midtby, disse skønne gågader, hvor man bare kan nyde livet, det er noget særligt." forklarer han.

Sidste gang at de spillede i byen var for 3 år siden, og det var også på fiskerestaurat Pakhuset. For fuldt hus iøvrigt, og det blev en koncertfest som man talte længe om i byen.

Barry og Hermans Hermits er ikke hr-hvem-som-helst. De var en væsentlig del af 60'er musikken, som var domineret af engelske kunstnere. De var en ud af tre af de mest betydningsfulde navne. De øvrige to var The Beatles og The Rolling Stones.

En af grundene til Hermans Hermits tilknytning til Randers skyldes det lokale koncertbureau CB & Ole B. Den daværende ejer, Calle Nielsen var manden der sørgede for at bringe Hermans Hermits tilbage til Danmark, og det var lettest at lade dem bo på en af byens hoteller, når de turnerede i landet. En tradition som den nuværende ejer Stig Ulrichsen holder fast ved. Han overtog firmaet i 2008, efter grundlæggerns død.

"Det er vigtigt at vi bakker op om hinanden her i byen. Derfor er det vigtigt for mig at bruge de lokale muligheder hver gang at det er muligt. Bilerne til vores turneer lejer vi altid her i byen." forklarer han.

Den 11. Maj spiller Hermans Hermits igen på fiskerestaurant Pakhuset, og Stig lover en lige så festlig aften som sidst.
"Det bliver en ren syng-med oplevelse, for "bandet har så mange hits, at man tænker, nå ja, den lavede de også. Herman Hermits er en genganger mange steder, netop fordi de forstår at skabe en helt speciel koncertaften." fortæller han videre.

Siden starten i Manchester den 1. april 1964 har Herman's Hermits stået for 23 hit-singler, 10 lp'er, 3 portrætudsendelser og utallige tv-shows og koncertturneer over hele verden. Til dags dato har Herman's Hermits noteret sig for et pladesalg på over 60 millioner.

Siden 1971 og Peter Noone's beslutning om at starte en solo-karriere har gruppen aldrig stoppet. Det originale medlem Barry (The Bean) Whitman har været med til at udvikle Herman's Hermits til en af branchens hårdest arbejdende grupper.

Masser af turneer bliver det stadig til med over 200 koncerter om året. Disse strækker sig over Tyskland, Japan, Belgien, Holland, Danmark, Norge, Sverige, USA, Canada, Australien, New Zealand, og der bliver da også stadig tid til en del koncerter i hjemlandet England.

Herman's Hermits har stort publikumstække alle steder. Såvel de efterhånden voksne 60'er børn som nye fans, der rider med på bølgen, får alle steder fuld valuta for pengene. Herman's Hermits leverer et show helt i topklasse med en forrygende og dynamisk sceneoptræden og en solid musikalitet, hvor "Golden Oldies" stadig er en væsentlig del af showet. Hvem lader sig ikke gribe af nostalgien og synge med på numre som: "No Milk Today" "There's a kind of Hush" og "Mrs. Brown You've Got A Lovely Daughter".

Fra 60'erne, gennem 70'erne, 80'erne, 90'erne og nu i det nye årtusinde er Herman's Hermits "Still going strong".

Foruden det originale medlem Barry Whitman består gruppen af Geoff Foot, der har været tilknyttet bandet siden 1971, samt Paul Cornwell og Anthony Hancox.

Arrangør Hans Christian Møller fra fiskerestaurant Pakhuset glæder sig også til koncerten;
"Jeg kan love, at det bliver en ren hit koncert, hvor publikum kan nynne med på størstedelen af sangene. Det var en fest uden lige, sidst at de var det. Alle morede sig og havde en forrygende aften."

Billetter kan købes her.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Forside

Østjyllands politi advarer
Østjyllands politi advarer
Forside
Om tæt tåge
Orkesterstævne i Randers
Orkesterstævne i Randers
Forside
Sidste weekend i oktober er hvert år den største weekend for de 3 skoleorkestre, Blæseorkestret Søndermarken, Skægkær Blæserne og Aabenraa Skoleorkester.
Moderne kirkebyggeri, Hvad kan arkitektur og indretning sige om kirken og tiden?
Moderne kirkebyggeri, Hvad kan arkitektur og indretning sige om kirken og tiden?
Forside
Ved mødet med vore nye kirker vil mange tænke, at de slet ikke ligner en kirke.
Business i virkeligheden
Business i virkeligheden
Forside
For grundforløbs eleverne på Tradium Business, er det yderst vigtigt at kunne afprøve teori i praksis.
Idræt om dagen i Spentrup IF
Idræt om dagen i Spentrup IF
Forside
Mandag den 21. oktober 2019 åbner et nyt motionstilbud i Spentrup Hallerne.
Randers-optiker tilbyder gratis synstest
Randers-optiker tilbyder gratis synstest
Forside
Louis Nielsen i Randers tilbyder gratis synstest med sundhedstjek til og med den 2. november.
Roadtrip i efterårsferien: 5 perler i den danske natur, der er værd at køre efter
Roadtrip i efterårsferien: 5 perler i den danske natur, der er værd at køre efter
Forside
Efterårsferien er en god mulighed for at opleve nogle af de naturskønne områder i Danmark, man ikke får set i hverdagen.
Foredrag om storpolitik og jernudvinding for 2000 år siden
Foredrag om storpolitik og jernudvinding for 2000 år siden
Forside
Randersegnens Amatørarkæologer har inviteret arkæolog Martin Winther Olsen fra Museum Midtjylland til at fortælle om et usædvanligt fund af
Lang vej til studiet får flere til droppe ud
Lang vej til studiet får flere til droppe ud
Forside
Studerende i Aarhus med mere end 12 kilometer mellem hjem og uddannelse springer i højere grad fra deres uddannelse, end studerende der bor tættere på.
Nordbyens hoptimister sprang ind i ferien
Nordbyens hoptimister sprang ind i ferien
Forside
Børnene fra Jennumparkens fritidshjem i Randers havde en herlig hoppelandsoplevelse, inden de gik på efterårsferie.
Klik venligst


Klik venligst
Klik venligst
Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld