-
Klik venligst---

Del på Facebook   Print siden

Hermans Hermits på hjemmebane i Randers

Forside
Søndag 14. april 2019 kl. 15:00

Hermans Hermits på hjemmebane i Randers
Stig Ulrichsen fra CB & Ole B. Booking A/S har placeret sig imellem Hermans Hermits. Han lover at overlade det til publikum at synge med.


Du tænker sikkert, hvad mener vi med denne overskrift? Hjemmebane, jamen de er jo fra Manchester i England, hvordan kan Randers på nogen måde være en hjemmebane.

Men faktisk har har Randers været omdrejningspunktet for Herman's Hermits igennem mange år. Måske ikke fordi de har spillet i byen, men fordi at de altid har boet i byen når de har turneret rundt i Danmark.

"Vi kender næsten Randers ligeså godt som Manchester. Vi har boet her ret ofte," fortæller Barry Whitwam fra Hermans Hermits. "Og vi elsker Randers midtby, disse skønne gågader, hvor man bare kan nyde livet, det er noget særligt." forklarer han.

Sidste gang at de spillede i byen var for 3 år siden, og det var også på fiskerestaurat Pakhuset. For fuldt hus iøvrigt, og det blev en koncertfest som man talte længe om i byen.

Barry og Hermans Hermits er ikke hr-hvem-som-helst. De var en væsentlig del af 60'er musikken, som var domineret af engelske kunstnere. De var en ud af tre af de mest betydningsfulde navne. De øvrige to var The Beatles og The Rolling Stones.

En af grundene til Hermans Hermits tilknytning til Randers skyldes det lokale koncertbureau CB & Ole B. Den daværende ejer, Calle Nielsen var manden der sørgede for at bringe Hermans Hermits tilbage til Danmark, og det var lettest at lade dem bo på en af byens hoteller, når de turnerede i landet. En tradition som den nuværende ejer Stig Ulrichsen holder fast ved. Han overtog firmaet i 2008, efter grundlæggerns død.

"Det er vigtigt at vi bakker op om hinanden her i byen. Derfor er det vigtigt for mig at bruge de lokale muligheder hver gang at det er muligt. Bilerne til vores turneer lejer vi altid her i byen." forklarer han.

Den 11. Maj spiller Hermans Hermits igen på fiskerestaurant Pakhuset, og Stig lover en lige så festlig aften som sidst.
"Det bliver en ren syng-med oplevelse, for "bandet har så mange hits, at man tænker, nå ja, den lavede de også. Herman Hermits er en genganger mange steder, netop fordi de forstår at skabe en helt speciel koncertaften." fortæller han videre.

Siden starten i Manchester den 1. april 1964 har Herman's Hermits stået for 23 hit-singler, 10 lp'er, 3 portrætudsendelser og utallige tv-shows og koncertturneer over hele verden. Til dags dato har Herman's Hermits noteret sig for et pladesalg på over 60 millioner.

Siden 1971 og Peter Noone's beslutning om at starte en solo-karriere har gruppen aldrig stoppet. Det originale medlem Barry (The Bean) Whitman har været med til at udvikle Herman's Hermits til en af branchens hårdest arbejdende grupper.

Masser af turneer bliver det stadig til med over 200 koncerter om året. Disse strækker sig over Tyskland, Japan, Belgien, Holland, Danmark, Norge, Sverige, USA, Canada, Australien, New Zealand, og der bliver da også stadig tid til en del koncerter i hjemlandet England.

Herman's Hermits har stort publikumstække alle steder. Såvel de efterhånden voksne 60'er børn som nye fans, der rider med på bølgen, får alle steder fuld valuta for pengene. Herman's Hermits leverer et show helt i topklasse med en forrygende og dynamisk sceneoptræden og en solid musikalitet, hvor "Golden Oldies" stadig er en væsentlig del af showet. Hvem lader sig ikke gribe af nostalgien og synge med på numre som: "No Milk Today" "There's a kind of Hush" og "Mrs. Brown You've Got A Lovely Daughter".

Fra 60'erne, gennem 70'erne, 80'erne, 90'erne og nu i det nye årtusinde er Herman's Hermits "Still going strong".

Foruden det originale medlem Barry Whitman består gruppen af Geoff Foot, der har været tilknyttet bandet siden 1971, samt Paul Cornwell og Anthony Hancox.

Arrangør Hans Christian Møller fra fiskerestaurant Pakhuset glæder sig også til koncerten;
"Jeg kan love, at det bliver en ren hit koncert, hvor publikum kan nynne med på størstedelen af sangene. Det var en fest uden lige, sidst at de var det. Alle morede sig og havde en forrygende aften."

Billetter kan købes her.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

-
Forside

Mød dine politikere ved et offentligt møde
Mød dine politikere ved et offentligt møde
Forside
Langå 1. maj – det eneste sted i Randers Kommune, hvor du kan møde dine politikere ved et offentligt møde.
Gratis gadeteaterfestival vender tilbage
Gratis gadeteaterfestival vender tilbage
Forside
Til sommer kommer Randers Internationale Gadeteaterfestival endnu engang til byen, og forvandler gaderne til festlige teaterscener.
Forsøg på tyveri af frihedsmonument
Forsøg på tyveri af frihedsmonument
Forside
Onsdag eftermiddag er der blevet konstateret forsøg på at save en bronzestatue over i Randers.
Børnene tages som gidsler i hamsterhjulet
Børnene tages som gidsler i hamsterhjulet
Forside
Når vi er pressede på job, går det ud over vores børn.
Børneteater og kunst til sanserne
Børneteater og kunst til sanserne
Forside
15. og 16. juni afholder Randers EgnsTeater i samarbejde med Randers Kunstmuseum en børneteaterfestival med kunstprogram.
Danmarkshistorien fortalt på tre minutter
Danmarkshistorien fortalt på tre minutter
Forside
Over en million har på et par uger set videoen med historikeren Asser Amdisens lynformidling af danmarkshistorien.
Derfor skal du huske at skifte til sommerdæk
Derfor skal du huske at skifte til sommerdæk
Forside
Hvis du ikke allerede har skiftet til sommerdæk, så er det et godt tidspunkt at gøre det nu. Det er både brændstofbesparende, og så kan det være risikabelt at køre med vinterdæk om sommeren.
Forslag til næste byrådsmøde
Forslag til næste byrådsmøde
Forside
Beboerlisten og Velfærdslisten anmoder i henhold til KSL § 11, stk. 1, 1. pkt., borgmester Torben Hansen om at sætte nedenstående forslag på dagsordenen for Randers Byråds møde den 29. april 2019.
Bankfolk er flyttet i skurvogne
Bankfolk er flyttet i skurvogne
Forside
Sparekassen Kronjylland udvider og moderniserer sin afdeling på Mariagervej i Randers. Under det omfattende arbejde, holder sparekassens ansatte til i en midlertidig "skur-by" på parkeringspladsen.
 Husets energimærke påvirker salgsprisen
Husets energimærke påvirker salgsprisen
Forside
Det er ikke lige meget, om parcelhuset har et energimærke E eller B, når boligen skal sælges.
Klik venligst


Klik venligst
Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld