-Klik venligst--

Del på Facebook   Print siden

Gratis koncert

Torsdag 29. november 2018 kl. 08:47

Gratis koncert
Rod Sinclair. Foto: Jens Th.
Der er måske ikke så mange, der kender Rod Sinclair, men hvis man har lyttet til Volbeat, har man med stor sandsynlighed hørt Rod. Han lægger nemlig banjo til flere af gruppens numre.

Sinclair har også ved flere lejligheder optrådt med den internationalt kendte gruppe. Men Rods musikalske udgangspunkt er noget mindre hårdtslående. Som en del af gruppen Paddy Doyles, har han fra allerførste færd været med til at udbrede de skotske og irske folkemusiktoner
til danskerne.

I en lang årrække har Rod optrådt som solist med sange fra sin skotske hjemstavn og de øvrige keltiske områder, og han står i dag som en af Danmarks bedste fortolkere af de skotske sangtraditioner. Han har desuden taget den nordatlantiske musik under sine vinger i orkesteret
Sula.

Rod Sinclair spiller den 8. december på Café Gaia Papaya i Randers. Der er nok ikke meget Volbeat på repertoiret, men til gengæld vil der være mulighed for at høre en skotsk folkesanger med et endeløst repertoire af sange, bakket op af solidt banjospil, der er et metal-orkester værdigt.

*Koncerten er gratis og starter kl. 13. Det er muligt at nyde en lækker brunch før koncerten. Bestil gerne i forvejen. Rod Sinclair præsenteres af Folkemusik i Randers med støtte fra Randers Musikfond.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld