Forsøgte at flygte med stoffer i lommen – blev indhentet af betjent

2. august 2022
Forsøgte at flygte med stoffer i lommen – blev indhentet af betjent

Forsøgte at flygte med stoffer i lommen blev indhentet af betjent

Af Klaus Hansen

En patrulje lagde mandag kl. 16.52 mærke til en mand, der kørte rundt på elcykel på Sydhavnsvej i Aarhus på et stykke, hvor man ikke må cykle. Inden de nåede at få fat i cyklisten kørte han over for rødt i krydset Marselis Boulevard/Østhavnsvej, og nu satte betjentene udrykning til for at få manden til at standse.

Da han fik øje på politibilen, valgte han dog i stedet at smide cyklen og løbe over Østhavnsvej og hen mod Strandvejen. En af betjentene var sat efter ham til fods, og da han var noget hurtigere til bens, tog det ham ikke længe at indhente cyklisten, en 44-årig mand, som blev anholdt på stedet.

Under visitationen af den 44-årige fandt betjentene en kniv og en mindre mængde heroin, kokain og hash, hvilket udløste sigtelser for overtrædelse af knivloven og for besiddelse af euforiserende stoffer.
Derudover blev han sigtet for at have ignoreret færdselstavlen på Sydhavnsvej, for at køre over for rødt og for ikke at efterkomme politiets anvisninger.

Da betjentene spurgte ind til, hvor han havde cyklen fra, forklarede han, at han havde købt den kontant af en mand på gaden. Betjentene mistænkte, at cyklen var stjålet, så den blev beslaglagt, og den 44-årige blev sigtet for hæleri.

Husk at skrive dit stelnummer på din cykel ned, så du altid har det liggende. Hvis du får din cykel stjålet, så anmeld tyveriet og angiv dit stelnummer. Så er det meget nemmere for os at finde frem til rette ejer, hvis vi finder en stjålet cykel.