-
Klik venligst---

Del på Facebook   Print siden

Flotte resultater ved DM til Neptun

Sport
Onsdag 3. juli 2019 kl. 16:00

Flotte resultater ved DM til Neptun

Swimteam Neptun var repræsenteret ved, for klubbens, sæsonens sidste stævne; De danske mesterskaber i svømning på langbane, for årgangssvømmere.

Stævnet foregik over fire dage i Nørresundby idrætscenter, med Aalborg svømmeklub og Dansk svømmeunion som værter.

Swimteam Neptun stillede med to svømmere i år; Mathias Nybro Laursen og Sofie Kruse Rasmussen. Begge svømmere mødte op, meget spændte og nervøse. For Mathias gjaldt det, at det var hans første DM nogensinde, og tilmed hans første langbanestævne nogensinde. For Sofie var det kulminationen på en vild sæson, hvor Sofie udover at have forbedret sig konstant, og kravlet op af ranglisterne stævne for stævne, også ankom med en ”årets svømmer” pris i lommen, fra klubbens netop overstået sæsonafslutning.

Og lad det være sagt med det samme; Begge svømmere leverede varen!

Sofie havde flest løb på programmet, hvoraf enkelte løb mere tjente som formål at holde kroppen i gang. Et af de løb var 200m fri på første dagen. Men Sofie skød fra skamlen som en raket, satte mange tidligere konkurrenter til vægs, og svømmede sig til en B-finale. Bedriften gentog Sofie i 50m fri, hvor Sofie virkelig har haft tur i den i år - det havde hun endnu en gang, hvor hun med en flot PR svømmede sig ind i en A-finale, og nu kan kalde sig Danmarks 6. bedste svømmer i 50m fri. Ret imponerende for en svømmer, der ikke engang var i top 20, da sæsonen startede. Sidst, men ikke mindst snuppede Sofie endnu en finale i 100m fri, hvor hun dermed også er at finde i top 15 nu.

Mathias havde et rigtig flot DM. Det stod på tre løb for den unge svømmer, der har trænet i Neptun de sidste to måneder. De to måneders træning gav afkast med det samme, da Mathias skød afsted i flot PR på 100m butterfly, hvor det dog ikke blev til finale. Det gjorde det til gengæld på 50m butterfly, hvor Mathias skød sig ind i en B-finale, og ender som nr. 12 i Dk. Meget flot, taget i betragtning at Mathias slet ikke var at finde på ranglisterne, da sæsonen startede. Og nu er han i top 15. Mathias sluttede af med en flot PR i 100m fri, i en tid der dog lå lige udenfor finalerne.

Alt i alt et meget flot stævne for de randrusianske svømmere, der svømmede store PRere, også under forventede udregnede tider, og viste dermed lokalområdet og svømme-Danmark, hvor der sker udvikling, og hvem man skal holde øje med!Cheftræner Morten Brøndum udtaler: ”Det er svært at være mere tilfreds med de to svømmere. De satte deres lokale konkurrenter til vægs i flere sammenhænge, og de blandede sig med toppen af dansk svømning - en perfekt afslutning, på en fantastisk forårssæson. Nu går planlægningsarbejdet i gang for næste sæson, hvor vi vil have flere deltagere ved mesterskaber, samt nærme os podierne ved mesterskaberne”.

Swimteam Neptun holder nu sommerferie, efter en utrolig flot forårssæson, der har trukket mange overskrifter! Klubtræningen begynder igen i uge 32, til en spændende sæson, hvor mange nye tiltag er på vej, og et stærkt trænerteam er klar omkring de dygtige svømmere.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Sport

Randers Cykleklub af 1910 fik i flotte placeringer ved CK Århus
Randers Cykleklub af 1910 fik i flotte placeringer ved CK Århus
Sport
Randers Cykleklub af 1910 fik i lørdags en række flotte placeringer ved CK Århus landevejsløbet. Løbene blev afviklet på en kuperet rute omkring Pinds Mølle og Hørning.
Linedancemedaljer og sæsonstart
Linedancemedaljer og sæsonstart
Sport
I weekenden blev det traditionen tro til en masse medaljer til danserne fra Real LineDance ved det danske mesterskab Danish Classics i Roskilde.
Hornbæk-projekt er nu en realitet
Hornbæk-projekt er nu en realitet
Sport
"Allerede da jeg kom ind i byrådet i 2014, var der gang i snakken om et nyt
Randers Cykleklub af 1910's ryttere i Kolding BC's
Randers Cykleklub af 1910's ryttere i Kolding BC's "Poul Erik Beck løb"
Sport
Lørdag deltog Randers Cykleklub af 1910's ryttere i Kolding BC's "Poul Erik Beck løb". Her blev det til to flotte sejre til Christopher Johansson i U15 og Julie Alberte Schmidt i U13.
Seniordans Randers er klar til sæson nummer tre
Seniordans Randers er klar til sæson nummer tre
Sport
Seniordans Randers blev stiftet den 10. maj 2017, og foreningen er nu klar til den tredje dansesæson.
Første spadestik til ny kunstgræsbane
Første spadestik til ny kunstgræsbane
Sport
Borgmester Torben Hansen fra Randers Byråd foretager onsdag den 14.
Fjordløbet: Sundhedstjek og tilskud til børn og unge
Fjordløbet: Sundhedstjek og tilskud til børn og unge
Sport
Motion og fællesskab for hele familien er i fokus til det traditionsrige cykelløb søndag den 11. august.
RC1910 rytterne viste stor styrke i Randers Bike Week
RC1910 rytterne viste stor styrke i Randers Bike Week
Sport
Rytterne fra Randers Cykleklub af 1910 viste meget stor styrke i etapeløbet Randers Bike Week, der blev kørt i forrige weekend over 4 etaper,
Festugetilbud på prøvemedlemskab
Festugetilbud på prøvemedlemskab
Sport
Fra d. 11. – 16. august kan du spille gratis golf på Randers Fjord Golfklubs Pay & Playbane.
Tillykke med udtagelsen
Tillykke med udtagelsen
Sport
Endnu et talent er udtaget
-


Klik venligst
Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld