Flere i Randers kan få fibernet – sådan tjekker du din adresse!

26. marts 2023
Flere i Randers kan få fibernet – sådan tjekker du din adresse!

Det er blevet nemmere og mere tilgængeligt at få fibernet i Randers. Mange har allerede internetforbindelse via fibernet, men der er stadig mange, som endnu ikke har fået denne hurtige forbindelse. Heldigvis er det nu muligt for flere at få adgang til fibernet i Randers.

Hvordan kan man tjekke om ens adresse modtager fibernet?
Det første du skal gøre, hvis du ønsker at tjekke om din adresse kan modtage fibernet, er at slå din adresse op på www.billig-bredbånd.nu/wp/fibernet/ – det eneste du skal gøre er at indsætte din adresse på hjemmesiden, så vil du med det samme kunne se, om dit hus eller lejlighed kan modtage fibernet i Randers fra netop den udbyder du har valgt. På den måde slipper du for lange ventetider og besværlige procedurer – og du kan hurtigere komme i gang med at nyde de mange fordele.

Fordele ved fibernet
Fibernet er en af de hurtigste og mest stabile forbindelser, man kan få til sit hjem. Dette skyldes, at det er baseret på lysfibre, som sender data meget hurtigere end kobberkabler. Derudover har fibernet også den fordel, at det ikke er sårbart overfor støj fra andre elektriske apparater i huset – som eksempelvis telefoner eller andet udstyr der gør brug af radiobølger. Endvidere har det også den fordel, at det kan bruges til flere forskellige ting – herunder streaming af videoer og musik samt online gaming. Desuden er det ofte billigere end andre typer internetforbindelser – da du typisk kun skal betale et engangsbeløb for oprettelse og installationen af netværket samt en fast månedlig pris for selve abonnementet.

Vil der være en ændring i hastigheden af ​​min internetforbindelse, når jeg skifter til fibernet?
Ja, der vil helt sikkert være en ændring i hastigheden af ​​din internetforbindelse, når du skifter til fibernet. Forbindelsen er kendetegnet ved at have meget højere hastigheder end andre former for bredbåndsforbindelser. Med fibernet kan du få downloadhastigheder på op til 1 Gbps (Gigabit per sekund), hvilket er meget hurtigere end de fleste andre bredbåndsforbindelser. Desuden har forbindelsen også en lavere ping-tid, som betyder, at det tager mindre tid for dataene at rejse mellem din computer og internettet. Alt dette betyder, at du vil opleve en markant øget hastighed på din internetforbindelse sammenlignet med den nuværende forbindelse, når du skifter til fibernet.

Du kan tjekke, om din adresse er kompatibel med fibernet i Randers ved at besøge billigbredbånd.nu eller ringe til den enkelte udbyder. Der er mange fibernetudbydere i Randers, selv folk på landet nær randers, kan få fibernet, så sørg for at sammenligne priser og tjenester for at få den bedste aftale.