Forbruger
Fladbro Kro inviterer til en gastronomisk rejse med Babettes Gæstebud
Randers og omegns madelskere kan se frem til en uforglemmelig kulinarisk oplevelse, når Fladbro Kro den 7. marts 2025 genskaber en af litteraturens mest ikoniske middage.
Inspireret af Karen Blixens “Babettes Gæstebud” inviterer kroen til en aften, hvor fransk gastronomi og dansk madkultur går hånd i hånd i en udsøgt fire-retters menu.
En menu i verdensklasse
Middagen er sammensat efter opskrifter af Michelin-kokken Jan Pedersen, der stod bag maden i den Oscar-vindende filmatisering af “Babettes Gæstebud”. Gæsterne vil kunne nyde en menu i fire akter:
- Consommé Double
- Blinis Demidoff med creme fraiche og kaviar
- Farseret vagtel i sarkofag
- Baba au Rhum
Hver ret ledsages af eksklusive vine, der nøje afspejler de vine, der nydes i Blixens beretning, herunder Amontillado, Veuve Clicquot, Bourgogne og Banyuls.
Foto: Fladbro Kro
Eksklusiv vejledning af en gastronomisk kapacitet
Gæsterne vil ikke blot nyde en enestående middag, men også få et dybere indblik i både maden, vinen og historien bag “Babettes Gæstebud”. Bent Christensen, stifter af Den Danske Spiseguide og en af Danmarks mest anerkendte gastronomiske eksperter, vil guide aftenen og dele sin viden om gastronomiens betydning i litteratur og film.
Foto: Bent Christensen
Praktisk information
Arrangementet finder sted fredag den 7. marts 2025 kl. 18.30 på Fladbro Kro. Prisen er 1.695 kr. pr. person, og med i billetprisen følger bogen “Selected” af Bent Christensen.
Billetter kan købes her: Babettes gæstebud
Interesserede anbefales at reservere hurtigt, da pladserne er begrænsede.
Foto: Fladbro Kro