Færdsel

3. maj 2019
Færdsel

.

Torsdag kl. 9.23 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Randers SV. En 49-årig mandlig bilist og en 28-årig mandlig lastbilchauffør ramte ind i hinanden under en sammenfletning. Bilen drejede rundt og endte i rabatten, men bilisten slap umiddelbart fra uheldet uden skader.

Torsdag kl. 11.40 blev en 24-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narko- og spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Landevejen ved Havndal.

Torsdag kl. 14.41 blev en 36-årig mandlig anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Engboulevarden i Randers SØ.

Torsdag kl. 19.48 blev en 37-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Elmevej i Randers SV.

Natten til fredag kl. 1.03 blev en 46-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da hun blev standset på Hospitalsgade i Randers C.

Natten til fredag kl. 3.16 blev en 21-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og for at køre uden førerret, da han blev standset på Adelgade i Randers C.