Er du Randers Kommunes nye strategisk tænkende erhvervschef?

7. juni 2024
Er du Randers Kommunes nye strategisk tænkende erhvervschef?

Randers Kommune søger en udadvendt, energisk og strategisk tænkende erhvervschef til at trække flere virksomheder til og styrke det eksisterende blomstrende erhvervsliv. Med placeringen mellem to store universitetsbyer og stærk infrastruktur med E45, havn og jernbane, tilbyder Randers Kommune en unik erhvervsmulighed.

Erhvervschefen skal arbejde sammen med et team af dygtige medarbejdere, Business Randers og resten af organisationen for at sætte retningen for erhvervsudviklingen. Opgaven indebærer at støtte virksomhederne i deres udvikling og fungere som indgangsport til kommunen. Desuden skal erhvervschefen engagere sig i erhvervsudvikling i det østjyske og promovere Randers som en attraktiv og grøn erhvervskommune.

Stillingen er placeret i Udvikling, Miljø og Teknik, hvor der er fokus på at skabe gode rammer for det lokale erhvervsliv og udvikle området i en bæredygtig retning. Erhvervschefen vil være tæt på den del af organisationen, der varetager rammevilkårene for erhvervslivet og realiserer nye erhvervsområder.

Se mere om stillingen her: Randers Kommune Erhvervschef