Klik venligst
-Klik venligst-Klik venligst

Del på Facebook   Print siden

Endnu et boksebrag i Randers

Sport
Lørdag 11. maj 2019 kl. 11:00

Endnu et boksebrag i Randers

Jeppe Morell kæmper mod den finsk-cubanske topbokser Dayron Lester om IBF Baltic-titlen

Danish Fight Nights store "Jørgen (Gamle) Hansen Memorial"-boksegalla den 15. juni i Arena Randers kommer til at byde på et brag af en kamp i letsværvægt.

Det danske boksehåb Jeppe Thorbjørn Morell får den 15. juni chancen for at vinde sin første titel og ikke mindst bryde igennem til verdenseliten, når han møder den cubanskfødte boksekunstner Dayron Lester fra Finland.

Der er tale om en nervepirrende matchning, der gælder IBF Baltic-titlen, som Jeppe Morell også boksede om i 2018 mod svenskeren Sven Fornling, hvor den danske højrefodsbokser desværre blev stoppet på grund af en uheldig og meget blodig øjenskade.

"Det er på tide, at jeg får en titel. Nu skal jeg gøre det arbejde færdigt, som jeg ikke fik gjort færdigt sidst i min titelkamp mod Sven Fornling. Det bliver om den samme titel, dog mod en anden modstander. Nu handler det om at få bæltet hjem for enhver pris. Om det så skal koste mig et øje. Jeg er klar til at ofre alt for at vinde og erobre denne titel," siger Jeppe Morell om den nye titelchance, som han har tænkt sig at udnytte.

Dayron Lester har 11 sejre i 13 kampe med 7 knockoutsejre. Han er pt. nummer 53 på BoxRec's uafhængige computerrangliste og dermed hele 34 pladser bedre placeret end Jeppe Morell. Vinderen vil derfor næsten med garanti stryge et pænt stykke ind i top 50 og blive en del af den absolutte verdenselite.

I sin seneste kamp besejrede Jeppe Morell den sydamerikanske mester Ruben Eduardo Acosta fra Argentina. Men Dayron Lester bliver uden tvivl danskerens sværeste modstander til dato. Sidste år knockoutbesejrede Dayron Lester eksempelvis det finske boksehåb Niklas Rasanen, som pt. er nummer 15 på EU-ranglisten.

I sin seneste kamp for 3 måneder siden tabte Dayron Lester yderst knebent på udebane i Tyskland på point, en split decision, til VM-udfordreren Khoren Gevor. Efter kampen hyldede det lokale publikum imidlertid den finsk-cubanske bokser med store klapsalver. Det skyldtes givetvis, at han ligeså godt kunne have fået tilkendt sejren, og at hans indsats og stil var særdeles beundringsværdig.

Den underholdende boksestil har Dayron Lester tillært sig i den stærke cubanske bokseskole. Som amatør var han på det cubanske landshold og vandt blandt andet turneringen "Roberto Balado Cup". Han var cubansk ungdomsmester og vandt senere bronze ved de cubanske mesterskaber i de voksnes rækker, inden han flyttede til Finland og blev professionel.

"Han ser god og stærk ud, så jeg skal virkelig bokse op til mit bedste. Men jeg er også glad for at møde en modstander med så flot en rangering. For så vinder jeg ikke kun et bælte men også en flot ranglisteplacering, som kan kvalificere mig til nogle endnu større kampe i fremtiden. Det er det, som jeg altid har bokset for. Det har altid været mit mål at komme op og bokse de store kampe," siger Jeppe Morell.

IBF Baltic-titlen er en kontinental titel tilhørende det anerkendte forbund IBF, og titlen kan vindes af boksere med licens i følgende lande: Tyskland, Danmark, Sverige, Finland, Litauen, Letland, Estland, Polen og Rusland. Hvis det lykkes Jeppe Morell at erobre titlen, vil han blive rangeret på IBF's interkontinentale rangliste, som er den bruttoliste, som IBF typisk plukker fra, når der skal findes nye boksere til forbundets top 15-verdensrangliste, som giver adgang til at bokse om VM-titlen.

Boksearrangementet den 15. juni, som er en hyldest til det danske boksekoryfæ Jørgen "Gamle" Hansen, byder på i alt 7 kampe med ikke mindre end 3 titelkampe.

Det er allerede offentliggjort, at ubesejrede Enock Poulsen bokser om EU-titlen i super letvægt mod polske Michal Syrowatka, samt at den danske verdensetter Sarah Mahfoud bokser en VM-test mod eksverdensmesteren Olivia Gerula fra Canada.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Sport

Hornbæks stadion er igen klar til brug
Hornbæks stadion er igen klar til brug
Sport
Medaljeregn ved Herning Grand Prix
Medaljeregn ved Herning Grand Prix
Sport
Swimteam Neptuns A-B hold var afsted til Herning Grand Prix i den netop overståede weekend.
Per Sørensen stopper i Randers FC
Per Sørensen stopper i Randers FC
Sport
U19-ligaholdet skal have ny træner, da Per Sørensen har valgt at stoppe som cheftræner.
Fodboldlinjen Randers er igen i år udtaget til Danskernes Idrætspris
Fodboldlinjen Randers er igen i år udtaget til Danskernes Idrætspris
Sport
Igen i år Fodboldlinjen Randers indstillet til Danskernes Idrætspris – og igen i år er linjen udtaget til afstemning om at komme i finalen.
X-Mas Cup 2020
X-Mas Cup 2020
Sport
Den 4. januar 2020 er det tid til årets håndboldturnering. Støtteforeningen for Hørning Gymnastikforening afholder for 32. gang X-Mas Cup i Assentoft Hallerne.
Tidlig julegave til ungdomsroerne i Randers Roklub
Tidlig julegave til ungdomsroerne i Randers Roklub
Sport
Morten Jacobsen fra Danbolig var forbi klubben fornylig for at forære dem en mobil højtaler.
Linedance guld til Randers
Linedance guld til Randers
Sport
Danserne fra Real LineDance har i de seneste par uger igen været ude og hente medaljer hjem til klubben.
Swimteam Neptun afslutter efterårssæsonen med et flot Dansk juniormesterskab
Swimteam Neptun afslutter efterårssæsonen med et flot Dansk juniormesterskab
Sport
Swimteam Neptun Randers har nogle ganske få stævner tilbage, i denne tætpakkede efterårssæson.
Ole Clausens Mindepokal gik til..
Ole Clausens Mindepokal gik til..
Sport
Randers Fjord Golfklub har indstiftet en vandrepokal for,
Ny årgang i gang på TopCenter
Ny årgang i gang på TopCenter
Sport
Fredag den 25. oktober var første træningsdag for den nye årgang 2010 på TopCenter Randers Freja FC.
Klik venligst


Klik venligst
Klik venligst
Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld