Del på Facebook   Print siden

En dag for kunst og kærlighed i Randers: Støt kampen mod kræft

Randers
Onsdag 8. maj 2024 kl. 14:00

En dag for kunst og kærlighed i Randers: Støt kampen mod kræft
Campen Auktioner A/S


Den 25. maj 2024 slår Campen Auktioner porten op til en særlig aften, hvor kunst, fællesskab og velgørenhed mødes under ét tag.
I Randers NV vil auktion nr. 9999, en eksklusiv velgørenhedsauktion i samarbejde med Stafet For Livet, ikke blot byde på udsøgte kunstværker men også på en chance for at gøre en konkret forskel i kampen mod kræft.

Om samarbejdet med Campen Auktioner
-Stafet For Livet Randers er stolte og taknemmelige over for tredje år i træk at kunne samarbejde med Campen Auktioner. Takket være generøse bidrag fra kunstnere landet over, kan vi igen i år afholde en velgørenhedsauktion til fordel for Kræftens Bekæmpelses arbejde. Auktionen finder sted lørdag den 25. maj kl. 13 hos Campen Auktioner, udtaler Kasper Mackenhauer, Formand, Stafet For Livet Randers og fortsætter;

-Campen Auktioners velvillige donation af en auktion uden salær og gebyrer samt deres erfarne medarbejderes indsats sikrer en professionel og effektiv afvikling. Samarbejdet udvider vores rækkevidde betydeligt og forbedrer vores evne til både at skabe opmærksomhed omkring kræftsagen og samle ind til Kræftens Bekæmpelse, fortsætter Kasper Mackenhauer;

-Vores primære mål med stafetten er at fremme de nære fællesskaber og styrke netværket omkring mennesker berørt af kræft. Stafet For Livet drives af frivillige og er afhængig af bidrag fra både private og virksomheder. Vi værdsætter derfor, at Campen Auktioner viser deres lokale engagement og støtter denne vigtige sag, understreger Kasper Mackenhauer.

Dedikationen fra Kunstnerne
Velgørenhedsauktionen præsenterer 48 værker fra anerkendte kunstnere. For eksempel som Lisa Klok, Louise Møldrup, og Ole Hedegaard, der alle har doneret deres kunst til dette noble formål. Hver kunstner bringer sin unikke stil og budskab, fra Lisa Kloks farverige portrætter, der fejrer menneskelighedens mangfoldighed, til Louise Møldrups humoristiske skulpturer, der skildrer menneskelige følelser med en blanding af satire og empati. Ole Hedegaard bidrager med sine ekspressive drip-paintings, som kombinerer klassisk tegnekunst med moderne kunstneriske teknikker.

Når Campen Auktioner slår dørene op for deres næste velgørenhedsauktion, vil de blandt andet byde på unikke værker fra tre talentfulde kunstnere, der alle har valgt at donere deres kunst til fordel for "Stafet for Livet", en del af Kræftens Bekæmpelse. Dette initiativ viser en stærk samling af kunstnere, der ønsker at gøre en forskel gennem deres arbejde.

Lisa Klok - Drømmeren
Lisa Klok er kendt for sine farverige og emotionelle portrætter, og hendes værk -Drømmeren er ingen undtagelse. Dette limited edition gicléetryk måler 103 x 153 cm og er professionelt indrammet i massiv eg med antireflektivt kunstglas. Værket, der er udsolgt fra tidligere samlinger, er nu kun tilgængeligt via denne auktion, hvilket gør det endnu mere eftertragtet. Lisa, der altid maler mennesker, søger at fange livets skæve og almindelige øjeblikke med en farvepalet, der fejrer menneskelig mangfoldighed. Hendes gentagne støtte til -Stafet for Livet afspejler et ønske om at bidrage til kampen mod kræft, som har berørt mange tæt på hende.

Louise Møldrup - Snob
Louise Møldrup, skaberen bag Snobberiet, er en keramiker med en baggrund i sundhedssektoren. Hendes værker, kendt som -Snobber og -Hængemuler, er humoristiske skulpturer i stentøj, der reflekterer menneskelige følelser med både humor og sårbarhed. Med -Snob, et stentøjsarbejde, hvis mål stadig skal bekræftes, fortsætter hun med at udforske menneskelig sårbarhed og styrke. For Louise er deltagelse i -Stafet for Livet en måde at vise solidaritet med dem, der kæmper mod kræft.

Ole Hedegaard - Drip Painting Pioneer
Ole Hedegaard, en mester i klassisk tegning og drip painting, har udviklet en unik stil, hvor han kombinerer sin præcise tegnefærdighed med en dynamisk malerisk teknik. Inspireret af Jackson Pollock introducerer Ole nye elementer til drip-painting ved at skabe figurer og portrætter, der kommunikerer komplekse emotioner og historier. Oles værker er en hyldest til den nordiske minimalisme og håndværksmæssig dygtighed, der appellerer til en bred skare af kunstelskere. Hans engagement i -Stafet for Livet er drevet af en passion for kunst og en dyb respekt for livets skrøbelighed.

Støt en værdig sag
Bjørn Søby Jakobsen, vicedirektør hos Campen Auktioner understreger: -Denne auktion nr. 9999 byder på en enestående mulighed for at kombinere kunstnydelse med velgørenhed. Arrangementet understreger Campen Auktioners engagement i at støtte Kræftens Bekæmpelse og deres uophørlige indsats mod kræft. Jakobsen pointerer: -Det er et klart budskab om, at kunst kan være mere end æstetisk nydelse, det kan være en katalysator for forandring og heling. Hele hammerslagssummen fra auktionen går ubeskåret til Stafet For Livet/Kræftens Bekæmpelses arbejde. Dette sikrer, at hver købt genstand ikke kun beriger køberens hjem, men også bidrager betydeligt til forskning og patientstøtte.

Omsorg og ansvarlighed
-Gennem initiativer som auktion nr. 9999 viser Campen Auktioner og Stafet For Livet - som er en global bevægelse dedikeret til kampen mod kræft - hvordan kreativitet og medfølelse kan forenes til at bekæmpe kræft. Ved at deltage i denne velgørenhedsauktion får man ikke kun mulighed for at eje unik kunst, men også for at bidrage til en meget vigtigere sag: støtten til kræftpatienter og forskning, der hver dag arbejder mod en kræftfri fremtid. Vi ser frem til at byde velkommen til en aften fuld af kunst, omsorg og fællesskab, udtaler Bjørn Søby Jakobsen.

Online Bud
Startet - besøg Campen Auktioners hjemmeside for detaljer og forhåndsvisninger. Hvis du ikke kan deltage i den fysiske auktion på auktionsdagen, så bemærk at det også er muligt at byde med under selv auktion via ’live webcast’. Se auktionskatalog nr. 9999 for detaljer herom.

Opfordringen herfra lyder deltag i auktion nr. 9999 hjemme fra sofaen eller fremmød i den stemningsfyldte auktionshal i Randers og vær med til at støtte Kræftens Bekæmpelse gennem din kærlighed til kunst. Sammen kan vi gøre en forskel. Vi minder om, at hele hammerslagssummen går ubeskåret til Stafet For Livet/Kræftens Bekæmpelses livsvigtige og livgivende arbejde. Denne del af auktionen er derfor helt salær-, gebyr- og momsfri.

Praktisk Information
Dato og tid: 25. maj 2024, kl. 13
Sted: Myntevej 2, 8920 Randers NV
Entre: Gratis
Kataloglink© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Randers

Elektrisk medvind til HHX-elever
Elektrisk medvind til HHX-elever
Randers
Fredagens strømpris
Fredagens strømpris
Randers
Stor RandersQ fodboldfest på lørdag
Stor RandersQ fodboldfest på lørdag
Randers
Lokale spejdere med ukrainske rødder gjorde en forskel for naturen i Assentoft
Lokale spejdere med ukrainske rødder gjorde en forskel for naturen i Assentoft
Randers
Efter 12 år med mestringsvejledning: Kunstner åbner udstilling
Efter 12 år med mestringsvejledning: Kunstner åbner udstilling
Randers
Kommunen forbedrer udsigten til skulpturen Bar Roma
Kommunen forbedrer udsigten til skulpturen Bar Roma
Randers
Kan fremtidens energisystemer arbejde sammen? To eksperter giver deres bud
Kan fremtidens energisystemer arbejde sammen? To eksperter giver deres bud
Randers
Undgå sommerens rejsekatastrofe - forny dit pas nu
Undgå sommerens rejsekatastrofe - forny dit pas nu
Randers
5 ting om vinbjergsnegle de færreste ved - og en opskrift
5 ting om vinbjergsnegle de færreste ved - og en opskrift
Randers
Randers Kommune sender afgørelse om miljøskade i høring hos DSH Recycling A/S
Randers Kommune sender afgørelse om miljøskade i høring hos DSH Recycling A/S
Randers
Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder